top of page
logo.jpg
Search

Hang in there - 28. Mai. 2021

Der var det endelig fredag og hva er vell ikke bedre enn å avslutte uka med en ordentlig sprintøkt?


Dagens økt består av 5 intervaller, hvor hver intervall varer i 4 minutter. En intervall består av 50 DoubleUnders, 300/250m row eller 600/500m bike, etterfulgt av 12 Odd Object Squats. Odd object vil si alt utenom en stang, så sandbag, D ball, DumbBell, KettleBell, plates osv. er det vi kan velge mellom idag.


Det som er nevnt ovenfor er det som skal gjennomføres på skaleringen WonderWoman. På Batman velger man seg et antall DU som man klarer å gjennomføre på max 30 sekunder. Antall meter på maskinene er den samme og repetisjonene på squats er også lik.


På hulk gjør man SingleUnders i stedet for DU, her skal man heller ikke jobbe mer enn 30 sekunder. Vi går ned på antallet meter på maskinene så 250/200m på romaskinen og 500/400 på sykkelen. Her også, samme antall repetisjoner på squats.


En runde bør ta mellom 2-3 minutter. etter 3 minutt så stopper vi det vi gjør uansett for å få hvert fall 1 minutt pause før neste runde. DU/SU skal ikke overstige 30 sekunder, på romaskinen og sykkelen ser vi for oss å jobbe i ca 1 minutt. Hvis du da gjennomfører Odd Object Squats på 30 sekunder så har du til sammen jobbet i 2 minutter. Squatsene skal være tunge og du skal småangre litt på den vekta du har valgt deg ut på objektet. Det er intervaller så pulsen komer til å være høy hele veien, men desto kjappere du jobber, desto lengre pause får du. Scoren for dagens økt er den tregeste runden din.Og nesten Stian fløy ut av boksen i dag, haha

Svette, høy puls, sol, fredag, herlig humør er altså stikkord for dagen i dag. Jeg håper dere får en fantastisk kveld videre og nyter helgen, så sees vi igjen på mandag<3

206 views
bottom of page