top of page
logo.jpg
Search

HANDSTAND & "GET THERE - 22.juli.2021

Hei folkens. Håper dere har hatt en fin dag igjen her på verftet! Vi har litt morsomme ting på bloggen i dag som er verdt å sjekke ut. Vi har fått en ny person i teamet vårt og vi har samlet sammen en liten årbok fra 2020 med en del bilder og minner fra fjoråret.


I dag har vi også sendt ut mail til alle om fest, podcast og årsbok. Gjerne sjekk innboksen og les dette.


Under her ser du en link til årsbok og podcast sammen med Thaddeus og Andreas. Her blir vi litt kjent med Thaddeus, noe som absolutt kan være kjekt å se iom. at han skal jobbe med oss på Verftet fremover. Det gleder vi oss virkelig til. En utrolig omgjengelig fyr med masse kunnskap!
Dagens økt har vært en suksess med både en part 1 og en part 2. Vi har brukt 15 minutter på å øve på handstand. Det er alltid kjekt å få litt skikkelig skill trening, i stedet for bare 5 min her og der. Del 2 var en For time økt med 6 runder av diverse øvelser og 100m farmers Carry hvert 2:30 minutt. Vi har kost oss masse i dag og det brant godt i armene etter farmers walk og rett over på floor presses... Gangsperrgaranti i morgen! Dagen har bestått av kjekke timer med dagens økt, teens trening, bodybuilding med Mart og masse PT timer.


Nyt sommerkvelden, sjekk ut podcast og les gjerne gjennom mail dere har fått tilsendt.


Her er noen kjekke bilder fra dagens økt.


188 views
bottom of page