top of page
logo.jpg
Search

HAKUNA MASQUATA 12. april. 2022

God kveld, I dagens økt kjørte vi på med squats all day long med et lite hint av puls (double unders/single unders) på afterparty. En "heavy day to build the almighty king of exercises, the back squats!"


I del 1 bygget vi opp til 1RM, og i del 2 kjørte vi på med 20 reps på 63% av 1RM. Mange sure lår etter 20 (!) reps etter x antall sett med tunge løft! Nydlig jobba, fint fokus og BRA stemning :D



I oppvargingsdelen hadde vi fokus på god teknikk! Vi startet med wall squats, zercher squats, zombie squats og backsquats. Disse øvelsene setter oss definitivt opp for suksess i heavy backsquats!















På bilde under runder finner dere resultatene deres! Super nice måte å trene strukturert og målrette med riktig vekt på back squats etter dagens test. Noter resultatetene deres i sugerwood slik at du kan enkelt gå inn å sjekke neste gang vi tester, eller skal kjøre egentrening!



I morgen er det duket for nye timer, og er du hjemme håper vi å se deg på trening:D Økten kan sefølgelig kjøres hvor som helst!! Programmet er lagt ut på sugarwood.. Vi gønner på med 10 rounds for time (hill runs og toes to bar)!! P.S. det vil bli lagt ut økter på sugarwood på dagane vi ikke kjører timer!


Ha en fin tirsdags kveld, Helene


168 views
bottom of page