top of page
logo.jpg
Search

"Gymnast EMOM" - 07.Desember.2022

Hei dere,

Da var det onsdags kveld og vi har fullført tidenes Gymnast EMOM som var en lang men fin økt:)

EMOMén besto av 1 min. Double unders, 1 min. Handstand Walk, 1min. Echo Bike, 1 min. Dips og i siste minuttet kjørte vi en forover rull inn i en Hollow Rock. Økten tok oss 35 min der vi fikk utfordret både kondisjon på sykkel og mange ulike gymnastics øvelser.

Og jeg må si, av det jeg så av "hodekråker" ble jeg mektig imponert :D Flere av dere nevnte dere ikke hadde tatt en slik en siden glanstidene på skolen. Dette var gøy å se på, både mestring og at vi kan leke og ha det litt gøy sammen!


Ellers hadde vi en travel Bring A Friend time kl 18:15:D Her kjørte vi en deilig team 2 økt med en kondisjons AMRAP og en styrke AMRAP.


Jørgen var også å finne på huset idag på Competitive Class, liiiittt labert oppmøte.. Så folkens, bruk timen når den er lagt inn i timeplanen slik at vi kan beholde den i lang tid fremover :)


Nok en treningsøkt for seniorene! Thaddeus med sine mange ordtak " Just because your hair is grey, it doesnt mean it no longer flies around on the echo bike!"

Her måtte jeg dra litt på smilebåndet! De er en fin gjeng <3
Flere bilder:Dagens whiteboard:

Dagens Score:

Nothing, because it was pretty hard to keep score today. I promise tomorrow will be better. Just like you if you trained today!Ha en fortsatt fin kveld,

Thaddeus&Helene

142 views
bottom of page