top of page
logo.jpg
Search

Guns Guns Guns – 03. Juli 2019

«I’m feeling the pump. I’m feeling jacked» – Vebjørn «Schwarzenegger» Leite

Tempus Fugit. Det er det det heter på Latin. Jeg liker å si Tempus currit. Tiden løper. For i dag varmet vi opp skuldrene godt og greit, gikk gjennom øvelsene før klokka startet med et nervøst bip. Klokka løp så videre gjennom tiden, forbi skulderpress og dumbell row og dips og mager magetrening.

Det var deilig, sa Bente. Vebjørn og Jan Morten var pumped.

Forøvrig, for de av oss i feriemodus, så er kjernen veldig veldig vidunderlig viktig. Magetrening er aldri dumt. Og du trenger ikke stang eller fancy hjul eller abmats eller noe for å trene magen effektivt. Ta bare en titt ovenfor, på dagens tavle. Kjør den når du ligger som en orka på Mallorca. Eller kjør den når du drikker martini i Santorini. Eller kjør den bare i stua hvor du er frua. Alt du trenger er tyngdekraft, en kropp, og muligens et teppe eller et håndkle eller en matte. Du blir kanskje ikke the man of steel, men du får abs of steel. ABS er noe bilen din bør ha også.

I annet nytt er folk freidige og lystbetonte og farefullt godt i gang med månedens challenge. Burpees. Det ble noen burpees på Basic. Noen ble igjen etter fire timen for å ta burpees i en sirkel. Ulrikke hadde så godt tid på seks timen at hun tok rett og slett burpees innimellom sett #TimeManagement #TempusFugit #YOLO.

Burpees er også bra for ferien. 100 burpees til dagen og du kan nyte en øl i magen, sier legene.

Ønsker verden en velsignet uke ❤️

Team, team verftet ❤️

0 views
bottom of page