top of page
logo.jpg
Search

Graceful Karen - 12. mai. 2021

Hallais, god onsdags kveld!


I morgen er det helligdag som vil si hviledag her på Verftet. Derfor har vi slått på stortromma i dag og har gjennomført 2 "Girl-workouts" som begge er relativt intensive. Disse øktene kalles "Grace" og "Karen". Mange av dere har nok gjort disse øktene før da de er veldig kjente og blir gjort verden over. For dere så har det i dag vært mulighet til å slå den scoren dere har hatt fra før. For andre er det kanskje første gangen og dere vil sette standarden for neste gang vi kjører disse øktene.


På en 27 minutters klokke skal altså Grace og Karen gjennomføres. Fra klokka piper til det har gått 10 minutter så skal du gjennomføre grace som består av 30 clean and jerks for time. Her ser vi på å bruke en tid på mellom 3-8 minutter. Denne delen er altså kjapp og du vil kjenne at det brenner relativt fort. Her skal repetisjonene altså være raske og vi må derfor passe på å ikke ha for tung vekt, samtidig som den ikke skal være for lett, vi ønsker ikke å bli ferdig før det har gått hvert fall 3 minutter.

Fra 10.00 til 12.00 er det en felles pause. Når klokka slår 12.00 så begynner Karen som består av 150 wallballs for time. Her er det en 15 minutters timecap. Her ser vi for oss å bruke alt fra 6-14 minutter. Her ønsker vi å dele opp i store sett fra starten av. Med en gang vi setter ned ballen så er det vanskelig å plukke den opp igjen, vi vi vil ha ballen i hendene så lenge som mulig. Sett med 10-15 repetisjoner er en fin pace å holde.

Det har altså vært skikkelig intensivt i dag, men det passer perfekt med tanke på at det er hviledag i morgen.
Som dere ser nedenfor så var Karen veldig fornøyd med å måtte gjøre Karen i dag :D
Ellers så lurer Christian på om noen kan ha tatt feil løftebelte med seg hjem! Han savner nemlig sitt veldig og hadde satt pris på om det hadde dukket opp. Se bilde nedenfor om du kjenner det igjen.
Takk for en fin dag folkens, så sees vi igjen på fredag <3

298 views

Comments


bottom of page