top of page
logo.jpg
Search

Goat day or Hip Hip Hooray! - 23.februar.2023

Goood kveld bloggæn! Idag var dagen der du kunne få øve deg i noe du sliter med (Din GOAT), om det er pullups, chest to bar, rope climb, double unders, snatch eller noe heeelt annet.Noen synes timen med trening er den avkloblingen de får i dagen og ønsket en "hjernedød økt" (deres ord, ikke mine ;)) Da kunne dere kjøre Hip Hip Hooray med kettlebell swings og box jump overs!

Økten var en EMOM20 der alle fikk svettet, smilt og forhåpentligvis bli liittt bedre på sin GOAT!

Vi avsluttet med bent over rows og supermanhold, sånn at alle avsluttet økten med å føle seg superfresh, superkul og superbra, for det er dere! Så gøy å se hver dag hvor mange som kommer inn døra her på verftet for å bli en bedre versjon av dere selv, for å koble av livet utenfor, være her og ta vare på dere selv! klapp på skuldera til dere ass!


Dagens whiteboard:

Noen bilder fra dagen:
OPEN er igang!!! Se så flinke folk vi har her på verftet! scoreboard er oppe!!Start helga på best mulig måte med oss imorgen!!

Friday Night Lights - CF OPEN 23.2 imorgen!!! 16-18!

Ta med deg din egen heiagjeng og gi gass på økten, så nyter dere fredagstacoen som aldri før etterpå. Vi avlyser de to siste timene og gjennomfører 3 heat mellom kl.16-18 .

Husk å trykke "deltar" på facebook, så snakkes vi til en god dose stemning og (mest sannsynlig) litt syre imorgen ettermiddag!!


Dagens scoreborad:


Ha en njuudelig kveld videre!

High five fra Serina!

167 views

Comments


bottom of page