top of page
logo.jpg
Search

"GO FETCH" - 16.juni.2021.

God kveld folkens. Ny dag i dag med en ganske så heavy økt med mange repetisjoner, store set og ikke minst løping. Mange var sikkert utslitt etter gårsdagens kjekke team økt, men det stopper dere ikke fra å møte opp å gjennomføre med glans i dag også. Dere er rå folkens.

Dagens økt var en lang økt med en TC på 27 minutter. Totalt bestod økten av 100 wall ball shots, 2400 meter løping og 100 alt. DB snatches. Det er ganske mange repetisjoner fordelt på relativt kort tid, men det er fint gjennomførbart i forhold til at vektene ikke er så alt for tunge. Utfordringen i dag var å velge en wallball som var litt tyngre enn hva dere vanligvis velger. Wall balls er tungt og det er viktig å bruke all kraft mulig fra beina og finne en god teknikk på pusten når vi gjennomfører store set, slik som i dag. Teknikken vi fokuserer på i dag på både DB snatches og wall balls er å holde vekta på helene, ryggen i posisjon, og ikke minst bruke kraft fra ben og hofter for å få ball og DB over hodet.

Alt i alt en tung, kjekk og variert økt. Jeg tror de fleste synes øvelsene innendørs var de tyngste i dag. Målet var i hvert fall at løpingen skulle være en form for "recovery" og jeg tror de fleste tenkte det var deilig med litt løping mellom tunge set med wall balls og db. snatches. Det har vært en innholdsrik dag med Kids- trening, BAF, team verftet trening og mange svetteøkter.


Bernt hadde sin første løpetur på 15-20 år i dag og Svein Ove prøvde å slå Benedicte!!! Wohoo, super bra jobba. Dere er rå gutter!! Sjekk bilder nedenfor.

Bring a friend var også en super suksess i dag med mange nye ansikt. Nye medlemmer er alltid kjekt og vi skal gjøre alt for at de skal trives.


Sjekk mailen deres i dag folkens. Verftet har sendt ut en liten fellesmail med litt relevant og gøy info.


Ha en fin kveld videre, vi snakkes i morgen!
231 views
bottom of page