top of page
logo.jpg
Search

Getting Ready for Murph – 11.Mai.2020

Da var vi endeeeelig i gang igjen! Og for ein deilig følelse det var å se dere igjen i dag!!! :D. Eneste som er veldig kjedelig og rart er at vi ikke kan gi high fives og klemmer, så det gleder vi oss til er lov igjen :)).

Kanskje ikke alle har fått med seg det nye på sos.med fra oss. Tanken her er at om dere har noen venner som har lyst å teste Verftet er jo dette en perfekt måte å gjøre det på! De fleste andre senter har stengt og dermed har de ikke noe valg når dere drar med vennene deres (haha) :D.

Det er altså sånn nå at vi ikke kjører Bring A Friend lenger. Det gjennomføres heller slik at du kan ta med deg hvem som helst på hvilken som helst timer. Men da MAKS 1 time per person. Etter det må personen kjøpe prøvemåned for å fortsette.

Gi denne linken til en venn så kan han/hun booke seg på den timen de ønsker.


Angående dagens økt.

Det var en syrefest som gjør oss klar for mange fine fjellturer i sommer. Vi pratet litt om det etter timen i dag. Det hjelper ikke å kunne gjøre tunge 5 x 5 knebøy om du ikke klarer å gå en tur opp et fjell. Treningen i dag tester som det merket utholdenhet i musklene våre. Noe som kan være utfordrende :).

En ting vi lærte fra dagens økter. Skal du på timer ta gjerne med en yogamatte/håndkle å ha oppå mattene våre. Om du ikke bryr det går det helt fint uten da vi spriter mattene imellom timene. Men om du ikke vil bli våt ved push-ups/burpees osv kan det hjelpe med et lite håndkle.

Vi har også fått A-laget som Andreas kalte e på besøk. De støypet utegymmen vår bein og fin :)). I tillegg har vi fått besøk av H-avis så følg med ! 😀28 views

Comments


bottom of page