logo.jpg
Search

Frontsquat + «7»

God fredagskveld

Først må jeg bare få si takk for en fin dag på Verftet. Ikke veldig mange på timene i dag, men VELDIG bra jobbet av de som var. Et par nye på timene, som jeg håper kommer innom igjen. Vi elsker nye medlemmer 😀 Om du kjenner noen som vurderer å prøve, få de til å prøve. Enten BAF på lørdager eller send en melding til oss trenere så finner vi en dag det passer å komme for nybegynnere.

I dag var økten todelt. En styrkeøkt hvor vi fikk øvd mye på teknikk før vi heiv på litt og litt vekter. Brukte en del tid på det før det var en metcon økt med dumbells på slutten.

Må skryte av Viktor i dag, som følte selv han hadde en litt dårlig dag i går. Møtte opp på 16 timene i dag-klar for fight, og han imponerte. Ikke bare meg, men også seg selv med 63 kg i 4 rep frontbøy fra bakken. Ellers kunne jeg ha ramset opp alle på timene i dag. Det var flere som ble ganske sjokket over seg selv da de løftet mye mer enn de så for seg.

Vi var en god gjeng på powernight i kveld. FOR en stemning, og for ei økt! Herlig at så mange møtte opp!

Takk for i dag 🙂 ses i morgen?

xoxo ElinePOWERNIGHT! Finn 2 venner og test ut økten, utrolig kul økt 😉En liten påminnelse; husk at vi har skaper, setter veldig stor pris på om sko og klær ligge inni skap, eller blir tatt med hjem 😀 Det er mulig å dele skap!0 views

© 2020 by Verftet