top of page
logo.jpg
Search

Front Rack Lunges & «Walk the Mile»

She’s got legs, she knows how to use them – ZZ Top (Legs)

Dagens sitat er hentet fra sørstatsrockerne ZZ top. Ikke fordi de har tvilsomme holdninger, gode sanger, eller turbulente privatliv, men fordi det er viktig med legs. Det er også viktig å vite hvordan man bruker dem. Beina er våre ankerpunkt med bakken. Sterke ben gjør trappene litt kortere, fjellet litt slakere, hverdagen bare en smule bedre. Så: Don’t let your friends skip leg day!

Før vi dykker dypt og tappert ned i dagens økt, la meg rose to roser av noen mennesker. Rose nummer en er Thomas Espeland, som i dag jobbet ubedt dugnad for verftet. Stor respekt. Blondt og fagert er ikke bare håret, men hjertet også. Vedlagt ligger bilde av hvor fint det nye gulvet ble stablet ved døren vår ?

Rose to er en nyfødt rose, positiv og lærelysten og full av selvinnsikt. Ganesh spør flere spørsmål enn Vegard har svar på, fokuserer alltid på teknikk, er ærlig og mottagelig for råd, og jobber rumpen av seg hver eneste dag! Alle verftets verdier i en eneste person. Stå på Ganesh! Vi heier på deg.

Vi heier også på alle de andre medlemmene våre ?

Dagens økt var, som vanlig i det siste, todelt. Første del var Front Rack Lunges, lillebroren til bakbøyen, men en potent og intens beinknuser uansett. En øvelse med potensiale for å gjøre beina våre impotente. Oppgaven var å bygge seg opp til en 6 RM i løpet av 6 sett. Tror de fleste kjente den. Lunges er kanskje overlegen til bakbøyen på ett område, og det er koordinasjon. Lunges krever nemlig kraftig konsentrasjon og en tunge ut på rett side av munnen.

Del to var T3, hvor vi kunne være sammen med være beste, deilige venner i verden ? På del to kunne vi også slite sakte samtidig som våre beste, deilige venner også. Utfordringen var å komme seg så lang som mulig med Farmershold Kettlebell Lunges på 10 min. Vi kjente den i rumpen. Kommer kanskje til å vakle litt ustødig mot jobb i morgen. Men GU kor godt!

Med ønsker om en god natt?

1 view

Comments


bottom of page