top of page
logo.jpg
Search

Fredagsbloggen - 02.feb.2024

Iben showet på Senior timen denne uken 🎉Tooorsdag - 01 . Feb


Magiske Resultater: sååå kult at du klarte dine første RMU Asbjørn


Tavlen fra CFV Haugesund, men det var noe mer spennende denne dagen.CrossFit Verftet Minde 💛


Tenk at vi har fått en søster!! Det er spennende, litt rart, men gøy. Her får dere litt behind the scenes.


Det har tatt lang tid, for over 2 år siden var vi på lokal-jakt her på Haugalandet etter lokasjon to. Vi hadde hatt et lokale på Karmøy hadde det ikke vært for Karmøy Kommune som vanskeliggjorde det. Etter dette fortsatte jakten, men uten treff på lokalet. Vi hadde menneskene som skulle drive det og hadde økonomi til risken.


Men som mye, så endrer tankene litt mens du går. Et viktig spørsmål når man har tatt et valg mot noe "risikofullt" er "hvordan senke så mye risiko som mulig". Da kom tanken om en litt større by, tilfeldig når vi prøvde å kjøpe en annen boks kom 7-Fjell CrossFit opp, de var til salgs.


Vi trengte daglig leder og søkte internt i gruppen deres, der fant vi Ingrid, talentfull og snill sammen med en overdose av arbeidskapasitet/stå på vilje. 7-Fjell skulle kjøpes, men ved etterforskning i leiekontrakt ble det et par funn og kort fortalt ble 7-Fjell enige med huseier om å si opp leiekontrakt. Da var plutselig en CrossFit box med utstyr til salgs, en budkrig senere vant vi.

Men vi vant en haug av treningsutstyr uten et hjem, men hvor vanskelig kan det være å finne et lokale i Bergen??? - Svaret er jævla vanskelig 😅.


1 år senere og mange frustrerte 7-Fjell medlemmer som mente vi bare hauset opp noe som ikke kom til å skje så fant vi Kanalveien 98. Jeg prøvde å si til dem at jeg aldri gir opp og pleier å lande på beina 🤓. Utallige visninger og "nei" måtte til her også.


Så var det bare å brette opp armene, søknadsprosesser og en haug av arbeid. Super slitsomt, super stressende og en god dose leamus på øyet ble CrossFit Verftet 2 fra en tanke, til noe ekte og en tjeneste som forhåpentligvis blir betydningsfull for mange.


Hvor går Verftet videre, det vet ingen. Men jeg håper vi kan gi en like god tjeneste mange steder som gir resultater for forebyggende helse, verden trenger ikke i hovedsak mer inspirasjon eller kunnskap mot helse, verden trenger trenere som de vi har på Verftet, fantastiske mennesker som hjelper andre mennesker handle og sakte, men sikkert får en liten dose magiske resultater 🙏


Takk for alle gratulasjoner og alle som synes det er stas, det gjør det litt ekstra stas ❤️. Husk at jeg kanskje pusher ting frem, men det er fordi jeg har fantastiske mennesker både på hjemmebane og på Verftet, si grattis til dem også ❤️.
Team Verftet Minde
FreeddaTuva har bursdag, 17 åringen som imponerer mange (og oss) som instruktør kjørte på med alle ettermiddagstimene 🎉.


Morten & Kjersti Anita ble myeeee bedre på økten i dag🎉


Kjetil løfter WW vekter 🎉
Nyyyy appp


Dere skal alle ha fått en mail angående ny applikasjon vi bruker fra og med allerede i morgen 🌟


✓ Husk å legg inn bankkort


Alle må lese mailen, har du ikke fått den gi beskjed så sender vi den til deg manuelt.


Loyalitets Memberships


En del av mailen omhandler lojalitetspriser. Vi håper dere er enige i at likhet og åpenhet er et viktig.


Om det er noe du lurer på, bare kom på trening så fikser vi det 🌟


Håper Wondr systemet gjør kundeopplevelsen deres enda bedre 💛
Bilder av tavlen fra dagens open økt:
Ha en fin kveld videre!

-Andreas og Tuva

205 views

Comments


bottom of page