top of page
logo.jpg
Search

Flex Something – 26.Mai.2020

Hei på dere!! :). Dagens blogg kommer med masse informasjon angående 1 on 1 samtalene. Det kan være nyttig informasjon for mange :). Før all informasjonen. Veldig kult å se så mange på trening etter Murph. Det er en tøff økt som setter sine spor i kroppen. Derfor kjekt å se at dere kommer på trening og tilpasser :D.

————— Som dere forhåpentligvis har fått med dere er det veldig mye spennende som skjer på Verftet om dagen. Selv i Korona tiden klarer vi å holde oss aktive, heldigvisJ. Vi har virkelig stått på for å utnytte situasjonen for å både endre men også kunne tilby nye kule saker.

Vi er godt i gang med personlig trening, movement assessment og nutrition coaching. Det kommer en bok ila denne uken der dere vil få en full oversikt med priser og informasjon. Samtidig har Verftet innvendig fått seg en real boost som vi gleder oss til å vise dere 15.juni. Garderobene er også i fullgang der vi håper å være klar til 15.juni, men her kan vi ikke love noe. Men vi kan røpe at de blir utrolig fine.

Endringen som denne mailen i hovedsak handler om er 1 on 1 – introduksjon samtalene våre. Vi har lenge ønsket å gjøre det på denne måten men har ikke hatt mulighet før nå og er veldig stolte over å kunne tilby et enda bedre tilbud til de nye som blir introdusert for oss. Etter prøvemåneden vil nye medlemmer gå igjennom en 1 on 1 samtale på 90 minutt sammen med en av trenerne. Denne samtalen koster nå 749,-. I samtalen kvalitet sjekker vi at alle forstår hva og hvorfor vi trener på den måten vi gjør på Verftet. Vi gir dere da all den kunnskapen vi har opparbeidet oss for å sette dere opp for suksess med trygg og effektiv trening i årene som kommer. Vi har stor tro på at denne samtalen blir en viktig del av introduksjonen til CrossFit for dere og dette vil dere ha et stort utbytte av. I samtalen:

Vi prater om visjonen til CrossFit Verftet, hva er egentlig CrossFit og Fitness? – Hva betyr det for vår helse

Nutrition – Hvilken mat bør du spise for å nå dine mål.

Vi prater om mål og forventninger for en livstid av trening og helse.

Dere vil gå igjennom en kroppsanalyse på In-Body Maskinen der dere får en full oversikt over muskelmasse, fett, ubalanser i kroppen osv. *Nyhet (verdi 399,-)

Vi har også tid til personlig trening i introsamtalen der vi i hovedsak ser på de tingene du har utfordring med eller ønsker å se på. *Nyhet (30 min verdi 449,-)

Vi har oppskriften til fantastiske resultater og legger alle kortene på bordet slik at dere kan selv velge hvilken mål dere vil nå. * Dette handler da ikke om nåværende medlemmer, teens eller senior. Så lenge dere “gamle medlemmer” har gjennomført introkurs eller 1 on 1 samtale. Men vi velger allikevel å gi dere informasjonen slik at dere kan videreføre informasjonen til venner/familie som starter i fremtiden :).

Er du et medlem som ikke har gjennomført kurs eller 1 on 1 så kan du i en overgangsfase nå booke din samtale ila Juni og få samme tilbud til 399,-.

Hvis du har noen spørsmål angående dette så svar oss gjerne her på mail. Vi håper ellers det går bra med deg og dine i denne Korona perioden og setter stor pris på at dere er hos oss i denne perioden!.Ha en fortsatt fin kveld! På vegne av Team Verftet info@crossfitverftet.no
Selv den beste kan gjøre feil. Dagens quiz. Hva gjør han løpeteknisk feil på bilde ?? 🙂

Vi har også gone pro i disse dager og fått oss egen bedriftstelefon. Nå skal det ringes :DDD

1 view

Commentaires


bottom of page