top of page
logo.jpg
Search

Five o´clock somewhere - 29. april. 2021

WOHH, for en syyyyyre økt i dag altså. Jeg hadde hvert fall en døden nær opplevelse og tror faktisk sjela mi ble igjen på sykkelsetet. Men som alltid så er det sinnsykt digg etterpå.

Five o´clock somewhere, en intervall økt hvor vi jobber i team of 2, og det er alltid gøy. Man klarer som regel å gønne på litt ekstra når du ikke kun har deg selv å tenke på. Og det trengtes i dag, hehe. Hadde nok ikke kommet meg gjennom det hvis det ikke var for lag-kameratene mine.


32 minutter med syre, høy puls og svetten som renner.

I løpet av denne tiden skal alle gjennom 3 bolker. Hver bolk består av 3 runder på hver person innad i laget. Øvelsene er 10 DB snatches, 10 Burpees og 12/9 CAL på romaskinen eller sykkelen. Etter hver bolk har laget 3 minutter pause. Bolkene er ikke så ulike, den eneste forskjellen er at man går ned på antallet burpees og endrer metoden. Så på bolk 1 er det 10 vanlige burpees, på bolk 2 er det 8 lateral burpees over DB og på siste bolk er det 6 DB facing burpees.

Hver runde bør ikke gå lengre enn 1:30. Det er altså ikke så lenge, så her er det full spurt fra første sekund.

Trikset på denne økten for å klare å gjennomføre er å skalere riktig. Er vi usikre på hvilken skalering vi skal ta, så skalerer vi oss ned. Jeg lover deg at det blir en heftig økt uansett hva du gjør.

Selv om dere har vært gjennom en sinnsykt hard økt i dag, ikke bare fysisk men også mentalt, så står dere på gjennom hvert eneste minutt. Det er så gøy å se at dere gir absolutt alt og heier hverandre opp og frem. Og veldig gøy er det som coach å se at alle bare slenger seg ned på gulvet og ligger i fosterstilling når klokken piper.


Det har selvfølgelig også vært FatToFit i dag. De har også gjort burpees og fått svetta masse.

Takk for en fin dag, så sees vi i morgen <3

243 views

Recent Posts

See All
bottom of page