top of page
logo.jpg
Search

«First Workout»

Heisann bloggen 😀

Mye info på bloggen i dag, Først om økten. Dette var Andreas sin første økt i lokalet, han likte den. Da måtte dere også gjøre den ;). Dagens WOD var veldig open inspirert. Vet du ikke hva open er gå innpå www.games.crossfit.com og les :). Utrolig kult å se hvordan dere pusher hverandre når dere dømmer hverandre. Utrolig bra innsats på alle timene idag, STOR tommel opp!

Sigfit viser at han enda er Sigfit og knuser på med godt over 4 runder (!), imponerende. Neste i rekken her er Torgeir som er helt ny hos oss, utrolig imponerende resultat på dagensøkt 😀

Som dere ser så gir det nye lokalet vårt mye muligheter for programmering. Denne økten f.eks kunne vi aldri gjort i det andre rommet. Det er grunnen til at vi ønsker å være litt forsiktig med dropping av vekter og egentrening i starten. Så om mulig gjør egentrening i egentreningrommet :).

Har du noen venner som vil prøve CrossFit?? Snart siste frist, kast dem i det for de kommer til å takke dere en dag 🙂

Vektløfterkurs, som dere ser på facebook vil det nå bli vektløfterkurs for å delta på timene. Grunnen til dette er at vi ønsker at de som går på timene uke etter uke skal få mest mulig ut av det. Når det kommer nybegynnere hele veien må Zekiye bruke all sin tid på disse istedenfor de som uke etter uke kommer. Vi ønsker at dere skal få det best mulig og det vil skje med at samme gjengen kommer uke etter uke. Så vi tror at dette kurset vil bli veldig positivt for de som er interessert i å lære Vektløfting :).

Maren og Rebecca måtte rydde etter noen i dag. Slike ting gjør at dere overtid ikke vil få trene egentrening i hovedrommet, uke nr.2 så blir det ikke ryddet etter seg. Hold ting på stell og har du brukt sleden skal den være tom til neste mann :). Samme hvem det er, for mest sannsynlig så visste ikke personen at sleden skulle være ryddet og tom etter bruk. Men nå vet dere det 🙂

0 views

Comments


bottom of page