top of page
logo.jpg
Search

Feasting - 23.April.2021

Styrketrening. Virker som det var veldig godt tatt i mot. Samtidig fikk vi for første gang hengt litt i riggen igjen og gjort litt pullups.


Egoet var på plass hos de fleste og vi klarte å løfte trygge og flotte markløft gir oss masse styrke :.


Ikke mer om WOD´en i dag, det er så mye annet som må bloggeees. Food Challenge:


Vi er gått i gang og leaderboarden er VELDIG imponerende. Appen fungerer så bare juling (takket være Harald) og fy søren så flinke mennesker. Sliter du med resultater på trening? - Du kan ikke forvente at Porschen skal fyke avgårde på søppelvann, den må ha skikkelig driftstoff ;).


Jeg gleder meg til å se resultatene denne gang :).BildedryssSamantha og Hege jamming that sprettrumpe


VerftetPOD ute med ny episode


Denne gangen prater vi om use your fitness, samtidig går vi igjennom litt forskjellige NEWS, inkludert at Andreas prater litt om hans lille stunt/hype på Instagram. Podcasten kan også lyttes til via Spotify eller Apple podcast.
The boardInformasjon om nye rutiner neste uke (sendt på mail):


Vi gjør litt endringer fra neste uke. Mandag 26.04.21.Alle endringer kommer med forbehold om at de kan endres om smittesituasjonen i Haugesund endres. CrossFit Gruppetimer

  • Vi åpner opp garderobene igjen. Men det blir med obligatorisk maskebruk da det er utfordrende å ha 1 meter avstand..

  • Det blir ingen i utgangspunktet ingen maskebruk i hovedrommet. Altså så trenger du nå ikke og ta på deg masken når du går inn og ut av firkanten din. Men det vil fortsatt være en firkant med gode avstander slik som denne uken når du trener. Men vi krever at du har med munnbind med slik at du kan ta de på om instruktøren ber deg om det.

  • Om du ønsker å bruke maske kan du selvfølgelig gjøre det.

  • Uten maskebruk ber vi alle respektere minimum 1 metersavstand, selv om det ikke er så viktig for deg er det viktig for oss at dette respekteres og vi håper alle kan være med å hjelpe oss her.

  • Du må fortsatt vente på utsiden før du blir sluppet inn i lokalet slik at, det er meldt fint vær neste uke så vil flytte ut noen bokser/benker slik at dere kan nyte sosialisering og kaffe der ute.

Utenom punktene over vil alt gå slik det har gjort denne uken. BAF Det er fortsatt mulig å ta med venner på bring a friend. Det er maks en prøvetime per person, etter det må personen kjøpe en prøvemåned. Egentrening Alle spottene du kan trene egentrening vil komma fortløpende inn på timeplanen. Går det ikke ann å booke egentrening vil det heller ikke være plass til egentrening.

  • Vi forventer at retningslinjer og smittevern respekteres på lik linje som gruppetrening ved egentrening.

Personlig trening & rehabiliteringstrening Vil kunne brukes som normalt. CrossFit Kids & Teens Alt kan nå brukes som normalt uten om at det blir litt mindre plasser per time på CrossFit Teens. Se timeplanen for timer.Det er nå for førstegang på lenge plass på både Kids & Teens tilbudet, så bring det gjerne videre. CrossFit Senior De vil kunne trene som vanlig, men med like retningslinjer som CrossFit Gruppetimer.

296 views

Comments


bottom of page