top of page
logo.jpg
Search

Endurance - 18.august.2023

Hei treningsentusiaster!

Dagens økt var en intens kondisjonsreise gjennom tre ulike maskiner: Echo Bike, Ski Erg og Bike Erg (+ Row). Denne økten tester virkelig utholdenheten deres og få hjertet til å pumpe! Men deilig å noen ganger bare komme på trening, koble ut hode, følge sekundene og hoppe av og på maskinene og jobbe på! DEILIG!!


Alex er høy på pære for han ligger i toppen på SugarWOD:

Livet på tabelltoppen. Raske sjekk på sugarwod. Når kommer den første sponsortelefonen? Smigrende sms-er fra crossfitdamer over det ganske land? Kanskje sixpacktoget ikke har gått allikevel? Kanskje en rask prat med Bjørgulf? Si noe important om gamle menn og planlegge en skitur? Men i bunnen: den frykten for at det skal komme en sprek jækel og blåse av en milliard kalorier på echobiken. God helg! Alt kan skje!

- Alex



Bring a Friend - Del Smerten, Del Gleden! Vi vet at harde treningsøkter kan være tøffe, men vi har en hemmelighet for deg: Å ta med en venn kan gjøre hele opplevelsen mye morsommere! I morgen er det "Bring a Friend" dag, og vi oppfordrer deg til å dra med deg en venn på denne intense kondisjonshandlingen. Det er noe helt spesielt med å lide og svette sammen med en venn. Dere kan motivere hverandre og gi hverandre high fives etter hver runde! Ikke bare vil det gjøre økten mer underholdende, men det kan også bidra til å styrke båndet mellom deg og vennen din.



Fun Fact: Kondisjonstrening - Mer enn Bare Hjerte og Lunger Visste du at kondisjonstrening ikke bare handler om å styrke hjerte og lunger? Selvfølgelig spiller disse to organene en viktig rolle i å forbedre kroppens evne til å ta opp oksygen og transportere det til musklene. Men kondisjonstrening har også mange andre fordeler! Når du deltar i regelmessig kondisjonstrening, kan du forvente å oppleve økt energinivå, bedre humør, redusert stress og bedre søvnkvalitet. Kondisjonstrening kan også hjelpe deg med vektkontroll ved å øke kaloriforbrenningen og fremme fett tap. Så, hver gang du svetter gjennom en intens økt som dagens "Endurance", husk at du ikke bare styrker kroppen din, men også forbedrer livskvaliteten din!


Så, kjære treningskamerater, er dere klare for å ta på dere dagens utfordring? Ikke glem å ta med en venn i morgen for å doble moroa og motivasjonen! Sammen kan dere erobre økten og skape minner som varer livet ut. La oss gå inn i økten med en positiv holdning, gi alt dere har, og husk at hver dråpe svette bringer dere nærmere målet deres.


Dagens tavle:

Vi sees på Verftet, og husk: Styrken er i fellesskapet!


GOD HELG! Sportslige hilsener, Serina


126 views

Comments


bottom of page