top of page
logo.jpg
Search

EMOM 40

Jan Morten Anvendsen anvendte andre muskler enn de fysiske. Strammet hjernemusklene, de store grå trollene mellom ørene som fyller øyet med glans, munnen med smil, og hjertet med kjærlighet. Han så på meg ved timens slutt og sa:

Jeg kjenner jo det. At det er mange og jeg skynder meg litt, men det blir jo tyngre da, når teknikken slerkes på. Det er mer effektivt å gjøre det skikkelig. Da klarer du mer.

Perfekt oppsummert Jan Morten. 1000 smil til deg. Du har skjønt det, og oppsummerer det verftet og Crossfit og Eline og Vegard og Christer og alle andre her står for. Gjør det effektivt. Da blir det trygt. Men ikke bare det, du klarer også mer, bruker minimalt med energi – uansett hvor maksimal en oppgave er.

Ellers ryktes det om en kjekk økt i dag. Evy Anne smilte og sa det var gøy, ønsket å lære seg kipping. Gro instruerte derfor Evy Anne i hollow hold og superman hold. Gro selv slet med vonde hender. Anette og Magnus slet også med hendene. Bandasjerte dem sammen, la dem i fatle og peiste på. Vonde hender er sjeldent gode venner. Pro Tip: Vask henne med lunkent vann etter trening, ta gjerne litt alpefett på, smør dem godt inn, gjør dem vakre og deilige hender. Ha hender som andre vil holde, to svaner på armenden, som sender deg flyvende i stanga. Ta vare på dine hender. Bruk gjerne olje og fuktighetskrem. Men har du brukt kalk, vask godt i lunkent vann!!

Jan Klovning vitset med at problemet var ikke hendene, men antall reps. Hold repsene lave, flirte han, da får du ikke vondt i dem ?

Men, men, økten:

Emom 40 Min 1: T2B + Pullups Min 2: Box Jump Overs + Front Rack Back Step Lunges (for et munnfull ❤️) Min 3: DB Clean and Jerk + Bike Min 4: Vakker Hvile Reps: 4-14

En empirisk undersøkelse av undertegnede avslørte at pulsvarmeren i økten var sykkelen. Sjokk. Det er en økt som tester vårt hode, om vi klarer å holde fast til repsene vi har valgt ut for oss selv. Men det er også en økt som lurer oss litt, hvor sykkelen hever pulsen, og hvor vi må jobbe oss selv ned igjen i puls. Økten tester vår restitusjon så vel som vår fitness.

Takk for økten, takk for mandagen, ønsker alle en vakker og brennende deilig uke ❤️

Team Verftet

68 views

Commenti


bottom of page