top of page
logo.jpg
Search

Easy as 1-2-3 - 15.september.2022

Heei bloggen,


CrossFit Verftet er mye mer enn bare gruppetimer. Si velkommen til våre nye medlemmer, Engelsen Bygg skal ha bedriftstimer hos oss denne høsten, i dag var første dag. Velkommen til Verftet 😍.



Kompani Verftet

Litt coooolio stuff er ankommet Verftet. Dette blir en event du angrer du gikk glipp av. 4 plasser igjen.


I år er vi 40 personer, neste år planlegges 100. Det kan bli kult 🐒.




Før bloggen offisielt starter, to gutter var stolte i dag. Begge to er rundt et halvt år inn i sin helsereise hos oss. Livet er alt for kort til å ikke bli fornøyd, smile og være stolt. Bra jobba guttaboys 🦍.


Eirik er så ivrig på Verftet i kveld at han tar bloggen fra her (ikke hans ansvar). Eirik er veldig flink, vi liker mennesker som gjør mer enn forventet 🤩. #HerComesTheNyNorsk


Eg ser for meg at alle saman sendte eit par velvalgte tankar til Andreas og Thadeus for å programmera inn all den echo-biken i dag (haha). Men me har alle så kjempegodt av å utfordra oss med syklinga. Den er kanskje vond der og då, men det er til gjengjeld utruleg digg når ein har gjennomført ei lang økt!


I dag var det nok også ei utfordring for mange med den tunge dumbbell-snatchen ein skulle gjere før all syklinga. Vekta skulle vere utfordrande tung og coachane var strenge med pausane på denne. Men nok ein gong så trur eg folk blei overraska over kor bra ein klarte å fullføre. På mine timar var det ingen som tok meir enn ein pause på denne øvinga. Knallbra jobba! Shoutout til Thomas som holdt på å fly gjennom rommet då snatcha ein dumbbell som var mykje lettare enn det han hadde trudd.


Dagens fokus var å vere ein god lagkamerat for den andre partneren undervegs i økta. Økta i dag var 36 minuttar, og eg trur mange kjente då klokka bikka halvvegs at det hadde vore deilig om tida var halvvert. Då er det deilig å ha ein lagkamerat i ryggen som støttar og utfordrar der det lar seg gjere! Hald fram med å backe einannan folkens!


Under er dagens bildegalleri. Ta ein kikk og sjå om du har sneke deg inn!


COWI var også på besøk i dag for andre gang :


Her er dagens resultater:


Takk for en flott torsdag, i morgen er det Fredag og alle vet at Fredag uten trening er en dårlig Fredag. Snakkes på trening 💥 . - Andreas & Eirik

202 views
bottom of page