top of page
logo.jpg
Search

Dugnad – 20-22.November.2020

Dugnaden startet jo lenge før dugnaden. Hele obs bygg gjengen var informert og var klar over at Verftet skulle ha dugnad og Verftet skulle freshes opp.

Det er jo ikke første gang vi gjør dette. Vi bruker jo som dere ser #builtondugnad. Og Verftet er bygget på dugnad. Uten utrolig mange individer ville Verftet aldri vært der det er i dag. Måten vi ønsker å takke dere på er å levere et fantastisk treningstilbud tilbake som forandrer mange liv til det bedre. Det er jo litt kult å være med på det.


Som regel så kommer det jo opp en HAU av greier du ikke planlegger. Derfor fikk vi Romas til å tjuvstarte for oss uken før. Slik at vi lå litt fremfor skjemaet før vi var igang.

Et av individene som har vært med hele veien er Morten Helvik. Han har stått i spissen på denne dugnadden også og planlagt det slik at det var mulig å gjøre ALT det her på en helg. Han er en godgutt så ta godt vare på han om du ser han på trening.

Og om dere lurer så har jeg allerede fyrt de som bygget garderobene på at vi gjor et større prosjekt på en helg, mens de brukte et halvt år. Snart kommer Verftet eiendom og tar over ;). Ekstra gøy når både maler, elektriker og ventilasjongutta stilte spørsmål til at dette skulle gjøres på en helg.

Så var det jo bare å slå ned vegg nr.1 av totalt 4. Og SA**** det gikk treigt. – Og hodet begynte å surre, skal pessimistene vinne. “Det går jo aldri på en helg”.Dag 1 er i gang. Og hvem har vell ikke tilbudt seg å lage og komme med mat!? Jorunn og Bjørn, for noen fantastiske mennesker som vi er veldig takknemlige er en del av Verftet <3.

Mål nr.1: Fredag 16.00 måtte vi være ferdig å rive. Da kommer snekkrene. Dugnads gjengen fikk høre fra Andreas, 20 minutt igjen, 15 minutt, 10 minutt igjen. Nå kommer de. Men de kom jo selvfølgelig ikke når de skulle (og det var veldig greit). For når de kom var vi ferdig og da var det klart. Opp med veggene!

Fredag 22.00 gikk vi hjem og veggene var oppe og det var klart for elektriker 08.00.


Snekker gutta som redda helga! – Sivert & Geir Åge08.00 var lørdagen i gang, påtide få inn alt elektrisk før vi kunne gipse alle vegger, isolere og gjøre en SVÆR liste med “små jobber”.

“mediegutta” heiv seg på veggen. Jarl Vidar sitt sitat: “Adrian brukte 10 minutt på å gjøre like mye som meg og Marius på en halvtime”. Men tror de fikk kost seg litt.Helgens maskott <3

Så har vi jo arbeidere som Vetle (rørlegger) og Lars (elektriker). Skikkelige arbeidsfolk som fikser alt i en hu og hast. Vetle måtte komme innom både på fredag og lørdag for vi hadde “fucka” opp. Ups, hehe.

Lørdagen var over, sent på kveld her også. Vi var enda i rute, men helsikken. Det var mye igjen. Gå fra et lokalet som ser slikt ut ga høyt blodtrykk.

Søndag hadde ikke Andreas “tid” til å ta bilder og filme. Da var det mye greier for å få landa dette og nå treningen 06.30. Men i kjent Verftet stil gikk det greit. Ikke bare greit gikk det, vi klarte å fullføre før skjemaet. Både maler og støype gulv ble gjort før søndagen var over, noe som ikke var planlagt. #optimistenvinneralltid

Det er mye fantastiske mennesker på Verftet som vi er så heldige er en del av oss, positivitet og arbeidsmoral som er beundringsverdig.

Det er vell ikke så mye mer å gjøre under her enn å si takk til alle som kom innom og hjalp til. Det settes veldig stor pris på. Som det ble skrevet litt lenger oppe skal vi tilbakebetale med å levere et kanonbra treningstilbud til dere og alle som kommer inn våre dører.

Hvordan blir det nå?

Som dere ser blir området dere kommer inn til resepsjon / kjøkken. Rommet innenfor der blir i førsteomgang et strekkerom der dere kan eksempelvis gjøre ROMWOD etter timer (En tøye youtube). Innenfor der kommer to kontorer der vi kan pønske ut en lys fremtid for Verftet.

4 views

Comments


bottom of page