top of page
logo.jpg
Search

Dream ON - 17.oktober.2022

Heeei Bloggen


Verftet arrangerte Kompani Verftet i helgen. Herreminhatt så sykt gøy det var! Det var en opplevelse å få arrangere med min gode venn Martin som både har vært trener på Verftet tidligere.


Fyy søren så kjekt, mulig vi kjører en repeat 🤩.Mer kommer 😂Over til dagens gøyale økt


Tunge Power Cleans og Ring Muscle ga en klassisk god økt. Intensitet over volum, altså mindre repetisjoner men fortsatt slitsomt falt godt i smak hos meg personlig. Samtidig som det er gøy å sveve opp i ringene.


Heldigvis hadde vi gøyale skaleringer i dag slik at flere fikk kjenne litt på muscle-up følelsen.
Dagens høydepunkt


Johnny har vært hos oss nå en stund. Slik som mange av dere tok han en inbody målling da har startet og nå etter rundt 1 godt år med gjevn trening har han fått syykt bra resultater!! Vi heier på deg Johnny🤩 (God tur til syden, ikke ødlegg alt 😂)
After Party i dag var Sofakrok prøving!


Den kommer til å bli bedre og penere, men vi er veldig fornøyde og det håper vi dere også er 🙌.Før bloggen er ferdig for i dag


BRAND NEW .......... Vaskerutiner 🤪


Vi kommer til å bruke reint såpevann og filler til å vaske utstyret fremover, dette for at alle kan vaska av utstyr etter bruk slik at utstyret du bruker er renere enn det er nå. Det håper vi hjelper til med den fulle opplevelsen på Verftet. Mulig det må justeres litt men vi håper dette faller godt i smak hos alle sammen 🤩
Snakkes,

Andreas :)


210 views

Comments


bottom of page