top of page
logo.jpg
Search

Don´t stop til you get enough - 28.Mars.2022

Good eeeevening bloggers,


En ny uke starter med en god mandagsøkt. Litt styrketrening etterfulgt av en couplet med gymnastikk og litt vekttrening. Som alle andre dager, constantly varied, functional movements performed at relative high intensity. Det er gøy og det gir resultater.


Kanskje du ikke har lest mailen din enda? - Vi fikk kjeftet litt på noen medlemmer i dag som ikke har lest mailen (Jan Morten). Skrivende person legger ned mye tid i mailene og må jo fyre litt under når ikke alle har fått med seg de store nyhetene som ble annonsert på Lørdag (!)


Først og fremst, Helene er nå en del av Team Verftet og for en flott første uke hun har hatt på Verftet. Husk at Verftet alltid har vært en plass der alle er velkommen, vi har alltid stått hardt for #enplassforalle og dermed forventer at dere medlemmer skal si hei, vise nye personer rundt og vise tydelig at her er du velkommen, uansett hvem du er. Dette er også viktig for nye trenere som nå kommer inn dørene. De er usikre, de gjør så godt de kan og de er mest sannsynligvis litt nervøse. Vær en #gooddude / dudette. Si bra jobba, skryt høylytt og vær en #nicebag ikke #doucebag.


Jeg er veeeeeldig positiv til både Helene, Thomas og Margrethe som nå blir en del av Verftet. Tro meg, dette blir bra!


Ambisjonene til Verftet blir ikke mindre med den gjengen her =).


Husk å les Thaddeus sitt innlegg på Verftet medlemmer - Facebook for mer informasjon. Vi tar steget et hakk videre og gir dere et fantastisk redskap som skal gjøre at vi sammen når dine fitness mål. #changinglivesdaily

Janniche: "Jeg klarer ikke Pullups" -> Andreas: "har du prøvd" -> Jannice: "ja" -> Andreas: "kan du prøve igjen" ga Janniche sin første kipping pullup som hun da like gjerne gjorde en hau av i dagens økt! - KULT og GRATTIS =)#Legends. Har du noen forelder eller besteforeldre du vil ha så lenge som mulig. All forskning viser at trening er vesentlig for dette. Spenn de ut av komfortsonen, kjør de ned til oss, dra de inn døren. Etter det ordner vi resten og lover å ta godt vare på de ;).Jostein er helt ny på Verftet. Han har vært gangsperr en uke og gleder seg til morgendagen (haha). Velkommen Jostein =).
CrossFit Teens fikk lært litt i dag, se de flotte fjellene jeg tegnet til de =)The scoreboard #stilloldschoolJa fader. En ting til, du trodde kanskje dette var alle nyhetene vi hadde? - Kanskje vi klarer en nyhet denne uken også #justgettingstarted

350 views

Comments


bottom of page