top of page
logo.jpg
Search

Den Hellige Treenighet

Hei hå.

Den hellige treenighet i dag, bestående av knebøy, clean og strict press. Hvor målet er vekt for tid. Her er valget mellom å løfte tungt med få repetisjoner, eller løfte lett og ha mange repetisjoner. Som det så ut på timene valgte de fleste den førstnevnte.

Med slike økter, blir man tvunget til å ha korte pauser, med tanke på tiden man løfter mot og de andre lagkameratene man ønsker å blidgjøre med god tid. Man klarer alltid å presse en siste reps inn når en har lagkamerater som heier, noe vi er veldig flinke til på Verftet.

Fulle morgentimer og få på ettermiddagstimene, tyder på mange som har tatt påske. Det var kanskje få på timene, men stemningen er allikevel høy og folk presser på slik at treningen blir tung og herlig.

Da er det mange som tar påskeferie, tar til fjellene, hyttene osv. Masse snop og god mat, det vil si mye energi til trening uken etter. For de som er med på real food challenge, lykke til, ikke gi inn selv om det er høytid for sukker og e-stoffer. Vi sees, ha en riktig god påske alle sammen.

P.S. For de som har bypåske, er Verftet åpent for egentrening, og det vil være bring a friend som vanlig på lørdag.

Tommel opp for kreativ trening, to tomler opp om en rydder etter seg. Viktig at vi legger tilbake utstyret vi bruker.

Fy fy, bruk egne dedikerte matter for telling av reps/runder. Blir bare stygt og mye arbeid for oss som må vaske gulvet.

2 views

Comments


bottom of page