top of page
logo.jpg
Search

Deadlifts 5×7 – 04.September.2019

Litt praktisk info først

Flyting av gulv. Vi skulle egentlig flyte gulvet vårt nå til helgen. Men han som skulle gjøre jobben måtte operere så det blir utsatt 1-2 helger. Planen her er å gjøre det en helg slik at det ikke forstyrrer oss. Så inntil videre blir gulvet som det er nå 1-2 helger til.

Når flytingen er ferdig blir alt gulvet lagt ut og ingen humper å snuble i :).

Parkering. Det er full trøkk på parkeringen om dagen. Da må vi være løsningsorienterte og vite litt om hvor vi kan parkere.

  1. På Parkeringsplassen vår. Også der det står bare legesenter. Vi eier parkeringsplassen så det er lov å være kreativ med hvordan mann parkerer bare dere ikke stenger inne noen.

  2. Der vi løper bakkeløp. Langs siden der er en fin plass som alltid er ledig.

  3. På Privatmegleren (Gamle Assist) sin parkering kan dere også parkere etter kl.4. Dette er på oppsiden av bygget.

  4. Så vidt jeg vet så går det også ann å parkere ved gamle Esso (Deli De Luca).

Stor pågang på timer. Det er stor pågang på enkelte timer om dagen. Vi noterer oss hvilken timer som er veldig fulle og endrer timeplanen etter behov slik at det skal være best mulig for dere. Kom gjerne med forslag. Vi supplerer også på med mer enn 12 personer om timen tillater det :).

KIDS/TEENS. Vi har nå startet med KIDS og Teens. Dere som bringer disse på timene må passe på at de ikke løper inn og forstyrrer timen som holder på. Det er ikke lov for noen barn og bruke noe som helst når det foregår en time i hovedrommet. Dere kan være i løfterommet så har Eskild/Katrine noen regler dere må forholde dere til der også :D.

60 +. Har du en 60+ i familien og vil ha de lengst mulig i livet ditt? Bokstavligtalt DRA de ned på Verftet 11.30 mandag og torsdag så skal vi holde de i gang så lenge som mulig <3 :D.

Prøvetimer. Vil du ha med en venn på trening. Enklest er å enten gi beskjed til oss så booker vi på. Det som er like enkelt er at personen går innpå www.crossfitverftet.no og følger instruksene for prøvetime. Da kan han/hun lage seg en bruker og booke sin time der. Vi blir veldig glade når dere tar med nye personer til Verftet <3.

Den praktiske infoen fortsetter med at det blir deilige lys i sofakroken snart. Videre så skal vi også få en deilig TV der slik at vi kan se på praktisk info på TV, eller crossfit, eller kanskje andre ting.

Men så, til dagens økt! #Rumpejobb

Dagens økt var delt i to – en større styrkebit gikk foran en mindre, men mer intens liten wod. I styrkebiten ble vi bedt om å løfte 7×5 vakre reps med markløft. Som alltid for kvalitet. Stor tommel opp til alle som begynte konservativt og som så at det ble jaggu tungt i lengden. Syv sett er mye volum, så husk å strekke litt, sove litt, hvile litt før dere tar fatt på markløft igjen.

Kristian får igjen en tommel opp for god vilje og evne og ønske om å lære. Kristian var litt usikker, gikk lett for å øve på teknikk, og undertegnede var meget imponert over hvor flink han ble på bare en time. Andre som fortjener skryt er Bente, som knakk en liten kode; Antonia, som var streng og hengivelsesfull og full av tips til sin partner; og Martin som viste karakter og spurte om litt ekstra veiledning.

Jeg forventet ikke at det skulle være så tungt! «Dronning» Elisabeth II

Dagens andre del var 3×2 min med max lengde walking lunges. Elisabeth fikk seg en overaskelse i rumpa, det samme gjorde mangen andre. Og Andreas hadde det tungt. Og Gina brant i kjakene. Og Morten vurderte nesten å gi opp, og Thomas var i fy og flamme. OG alle hadde det vondt. Men gu´hvor deilig det var etterpå! #Crossfit

Alle må komme i morgen! I morgen blir det en spesielt gøy wod! Så gøy at undertegnede frykter å sove, ønsker å ligge og våke over klokka, og løpe ut av senga og ta økta på første time. For denne økta ser jeg frem til!

Snakkes sikkert snart sikkert!

Team Verftet ❤️

0 views

Comments


bottom of page