top of page
logo.jpg
Search

Deadlift and leave a message - 08.juli.2021

God torsdag folkens!


I dag har vi hatt masse deadlifts i tillegg til en liten team-finisher på slutten.Markløftene i dag så slik ut: 9-7-5-3-5-7-9. Målet på dagens økt var at settet med 3 repetisjoner skulle være dagens tyngste og kanskje en ny 3RM hvis vi hadde en god dag. De 3 siste settene skulle også være tyngre enn de 3 første. Så utover alle settene kunne det for eksempel ende opp med å se slik ut: 70-80-90-100-95-85-75.

I dag hadde vi også en liten ekstra utfordring når det kom til grepet vårt, det var ikke lov å holde et diagonalt grep, et diagonalt grep vil si at ene håndflata er mot kroppen, mens den andre venter bort fra oss. I dag skulle begge håndflatene peke mot kroppen. Mange er vant med å holde et diagonalt grep, så dette var nok en utfordring for en del av dere.


Når vi har slike økter som dette er det viktig å dytte egoet sitt til side. Dette er selvfølgelig lettere sagt enn gjort da man gjerne vil løfte så tungt man kan, men hvis teknikken begynner å endre seg fra sett nr. 2 til sett nr. 6 så betyr det at det er for tungt. Det er da man må gjøre det vanskelige valget å tenke teknikk fremfor ego.


Etter noen gode 20 minutter med løfting så satte vi i gang med del to som var å gjennomføre 100 ring rows sammen med en partner, så 50 på hver. Mens ene partneren gjorde ring rows, skulle den andre stå i en farmers carry hold. Dette var altså veldig tungt og alle hadde en meget god pump i armene når vi var ferdig.Og hvis noen av dere er nysgjerrige på hvordan det blir å se ut fra høsten av:

Gled dere!


Håper dere har hatt en fin dag! Sees i morgen<3

213 views

Recent Posts

See All
bottom of page