top of page
logo.jpg
Search

Deadlift 5x3 + Kettlebell DT - 26.september.2023

Hei Crossfit-kamerater!

Håper dere har hatt en knallstart på dagen. Vel, her på Crossfit Vreftet har vi hatt en "løftende" start på dagen - bokstavelig talt! 🏋️‍♂️Dagens økt har vært så tung at til og med vektene har sagt "woah, det er nok nå." Vi snakker om den legendariske "Deadlift", hvor mottoet er "hvis du kan løfte det, så er det ikke tungt nok." 💬🤣Men vi stoppet ikke der! Oh nei, vi tok frem våre trofaste kettlebells, de litt små, men veldig slemme vennene våre. Vi gjorde Deadlift, Power Clean, og Push Jerk med dem, og det var som en vektløfterkarneval - med kettlebells som hovedattraksjonen!


Lotte kom når det var 15 min igjen å hev seg med på siste del! SPREK MAMA der assa!!!

Bedriftstime med både Haugaland Kraft og Deloitte idag, sistnevnte fikk kjøre en versjon av dagens økt men for å krydre ekstra ble det 3 burpees hvert minutt.
Nå, la oss snakke litt alvorlig her. Hvorfor i all verden bør vi egentlig trene så hardt? Vel, la meg gi deg en kort og søt "Funfact":


🎉 Funfact: Trening er som magi for kroppen! 🌟

Når vi trener, skjer det fantastiske ting inne i kroppen vår. Vi styrker hjertet vårt, holder musklene glade og sunne, og frigjør et helt arsenal av endorfiner (de små lykkefyrstikkene) som gir oss en skikkelig opptur!


Så vær stolt av at du "løftet" dagen din i dag. Og husk, når livet gir deg en vektstang, er det bare å løfte den, smile og si: "Takk for treningen!" 💪😁

Ha en fantastisk dag, Crossfit-superstjerner! 💫🌟


Ses i morgen, Serina og Kristine!


147 views
bottom of page