top of page
logo.jpg
Search

Deadlift 1 rep & Built Different - 09.mai.2022

I can accept failure. Every one fails at one time. But i Can´t accept not trying - Michael Jordan

Hvem er vell bedre til å starte dagens blogg en the great Micheal Jordan. Hva kan "normale" mennesker på Verftet ta fra en verdenstjerne som var god til å kaste en ball oppi et nett?


Mange kan nok si mye om Michael Jordal. For de som har lest biografien hans eller sett serien han på Netflix merker mann at han er en dedikert kar.


Det jeg tenker at vi alle kan lære av Michael Jordal er fokuset på å fokusere på innsats fremfor resultat, som foreldre, som kollegaer, som treningskompiser. Det eneste vi har full kontroll over er vår innsats, vi kan ikke kontrollere om vi feiler eller vinner. Om du ikke klarte en markløft du ønsket i dag var det nok ikke så mye du kunne gjort med det i dag, men du kan gjøre mye med det fremover.


SE SÅ MANGE NAVN på tavlen i dag, vi elsker travle mandager på Verftet 😍


Jeg håper alle klarte å holde egoet sitt under kontroll, fokusere på at treningen vi gjør her på Verftet er for å få en funksjonell kropp, å ikke kunne reise seg fra benken i morgen er ikke så funksjonelt😁.


Så til dagens største høydepunkt, Torgeir ❤️ var tilbake etter et lite opphold fra Verftet. Jan trener seg opp fra akilles skade, Torgeir hiver seg på samme treningsprogram 😅.

Dagens andre høydepunkt, Janne (medlem fra dag 1) viser vår nye venn Heidi etter hennes første workout hvordan alle systemene virker på Verftet🙌


Dagens tredje høydepunkt, Dirt Dive Kurs i Sal #2, WOD i Sal #1 og Sunn og Sprek Kurs i Sal #3. Sammen med litt egentrening her og der! - DET er god stemning 👌.

Siste og for mange det kjekkeste høydepunktet, mange løftet mer enn de noen gang har gjort fra bakken. Det er ganske kult om du tenker deg om. Grattis!Snakkes i morgen - Andreas

221 views

Comments


bottom of page