top of page
logo.jpg
Search

Dan John’s BarBell Complex A - 29.desember.2021

Hei dere, Marie her :D

Nå er det en stund siden jeg har skrevet på bloggen. Jeg har vært opptatt med eksamen og kom nettopp tilbake til Haugesund etter en rolig juleferie hjemme i nord.

I morgen har jeg min siste dag på Verftet og jeg håper på at mange av dere ønsker å komme innom å ta en økt. De nye retningslinjene med COVID gjorde at Jeg har hatt mine siste gruppetimer uten å i det hele tatt vite at det var mine siste, men systemet vi har nå er et veldig godt alternativ!


I dag har det vært en veldig gøy og utfordrende økt på planen. Mange av dere har blitt overrasket over hvor tung den var, hahah. BarBell complex med bent over row, squat clean, front squat, strict press, back squat og good morning. Det som overrasket de fleste her var det skulle gjennomføres 5 hele runder før du fikk legge fra deg stangen, det blir ganske tungt etter hvert! Målet var også å øke i vekten etter hvert sett, her var det strict press og good morning som satt begrensingene på hvor mye man kunne øke.

Mange gjennomførte også afterparty som var intervaller på valgfri maskin, dere er flinke!!Karoline gjorde en liten EMOM-finisher på sykkelen med en god støttespiller på siden. Ekstra stas for heiagjengen når det kom vind i håret.I morgen er det dette som står på planen:

7 rounds for time: 7 Deadlift 7 Thrusters 7 Burpees
Dere får ha en fin kveld videre så håper jeg som sagt å se så mange av dere som mulig i morgen, så får vi lage en fin siste dag selv om det ikke er vanlige gruppetimer <3
223 views

Comments


bottom of page