top of page
logo.jpg
Search

Cycling

Hei hei.

Markløft, markløft og atter markløft. Hele 90 markløft (+60 med cleans) gjorde det utfordrende for atletene idag. Det var hele 30 runder med 3 markløft, 2 powercleans og 1 push jerk. Ei veldig kjekk økt å ha som trener, for her får en god tid til å coache atletene på øvelser som krever mye trening, og dere er flinke til å ta til dere informasjon selv om man er sliten, for det meste.

Det som kanskje var mest utfordrende for noen, var vekten en skulle velge. For min del vil push jerk være det som avgjør vekten, for det er min svakhet av de tre. Deretter er det å tenke at det skal gjøres 30 ganger. For de som er mindre erfarne med slike øvelser, ble avgjørelsen at vekten ble for lav. En må ikke undervurdere seg selv i sin egen styrke. Utfordre deg selv, som vi liker å si om og om igjen. Dersom løftene er fine, så er det ingen fare for at vekten kan gå opp.

Mange som kunne ha økt med vekt, men så var det noen som kjørte på med en god mengde vekter, og som lå opp mot 30 minutters timecapen, helt genialt!

P.s. Denne knotten, avbildet under, skal ikke røres. Volumet er satt til et maksimum for at vi ikke skal komme i mer bråk med naboene, enn vi allerede er. Vil vi fortsatt ha det nye lokalet, la volumet være i fred, styr lyden kun med iPaden eller mobilen. Dersom det fortsetter at volumet endres på, må vi kanskje igang med en musikkfri Mai.

Ha en vidunderlig kveld videre, og så snakkes vi på Verftet!

0 views

Comments


bottom of page