top of page
logo.jpg
Search

CrossFit Open 20.5 – 08.November.2019

Dagen startet så fint 06.30, lokalet var nydelig ryddet av kveldgjengen (Katrine) og morgengjengen var iver for Open 20.5.

CrossFit Open 20.5 var en fantastisk økt. Grunnen til dette var for at alle kunne tilpasse økten etter dere nivå og få mest mulig ut av det. Fantastisk programmert som gjorde at dere fikk gjennomføre fantastisk. Noen gjorde muscle-ups, noen gjorde pullups og noen gjorde hoppende pullups!

Open handler om å utfordre seg selv og gjøre noe mann ikke ellers hadde gjort. En ekstra shoutout til Ida som tenkte å gjøre RX for pullups ikke gikk så bra. Men så ble vi enige om å kjøre skalert og hun klarte en etter en repp med pullups. Dritkult å se!

Da var Open ferdig for denne gang, da ikke helt da vi enda har frem til mandag på å gjøre økten. Men til dere som har vært med så er team Verftet super stolte over dere. Dere har gått ut av komfortsonen deres og 100% sannsynlig lært og blitt bedre! Ett år til neste gang. – Vi gleder oss!

Men husk vi er ikke helt ferdige, nå er det bare det kjekke igjen. Community festen Open 20.6! Se DE KULE T-SKJORTENE, VI GLEDER OSS <3.

Kristian sin siste dag i dag. Han flytter tilbake til Bergen, masse lykke til med alt 😀

3 views

Comments


bottom of page