top of page
logo.jpg
Search

CrossFit Open - 20.1 Fredag - 26.Februar.2021

Det er fredag igjen folkens, ukene fyker og vi har gjort en Open økt igjen! Dagens økt bestod av 2 øvelser som utfordret kondisjonen og styrken. Noen vurderte og snu i døra da de så at det var Open 20.1. Det sies at færre øvelser betyr ekstra tungt, og det stemte jo litt i dag. Spørsmålet for denne fredagen "Whats your guilty pleasure song?". Mange morsomme svar til dette.


Økten ser slik ut:

10 rounds for time:

8 grounds to overhead

10 Bar-facing burpees


A: 43/30

B: 30/20

C: OPT.


Tiden på å gjennomføre økten i dag var 15 min, men fokuset i dag var å gjennomføre så mange runder man klarte iom. at de færreste gjennomførte 10 runder. I økter som dette er det viktig å finne et gjevnt tempo som holder pulsen stabil gjennom det hele. Ground to overhead og bar-facing burpees er to krevende øvelser som utfordrer pusten og for å unngå å bryte deg ned midt i var anbefalingen og starte rolig de første 1-3 rundene.

Grounds to overhead betyr at stangen skal i bakken og over hodet. Det var derfor mulighet for å gjøre power snatch, muscle snatch og clean & jerk. Fokuset i dag var snatch teknikk og for å få best mulig utbytte av ground to overhead er det en fordel å cycle stangen fint inntil kroppen på vei opp og ned og begynne ny rep sammenhengende. Dette øvde vi på i dag for å spare tid til å gjennomføre rundene. Bar facing burpees er en tung øvelse etter å ha gjort ground to overhead. Derfor praktiserte vi step up teknikken for å komme nærmest mulig stanga før vi hoppet over og for å spare energi. Alt i alt er det en kjekk økt som virkelig sliter deg godt ut. Man angrer aldri på en økt når man er ferdig. Bra jobbet i dag folkens, fredagskvelden er fortjent!


Det nærmer seg vinterferie og det betyr at vi ofte slapper godt av og unner oss dette. Det er helt lov etter travle arbeidsdager, men husk at vi har åpent og vil ha deg her så mye som mulig, selv om det er vinterferie. Det er lov å ta seg en treningsøkt og holde seg i aktivitet. God vinterferie til alle sammen!

Crossfit Open 20.1 Rich Froning vs Scott Panchik om dette er av interesse å ta en titt på.260 views

ความคิดเห็น


bottom of page