top of page
logo.jpg
Search

CrossFit Open 16.4 - 22.Januar.2021

Folkens, dagens økt! Nydelig start på helgen med mye energi og motiverte medlemmer

I dag gjennomførte vi en økt hvor vi roterte mellom 4 forskjellige øvelser. Vi har gjort vektløfting, gymnastikk og cardio. Økten i dag var en repetisjonsøkt fra Open 2016 og 2017. For noen var det første gang de gjorde økten og for andre var det en mulighet for å forbedre resultatene fra forrige gang. Vi startet med en oppvarming som inkluderte muskelgrupper vi skulle jobbe med i økten. Startet med litt rolig row/run og gikk videre til øvelser hvor vi varmet godt opp i setemuskulatur og kjernen. Videre jobbet vi med mobilitet og gikk gjennom strategiene for øvelsene vi skulle gjøre. Deadlifts, wallballs, cal rows og handstand pushups. For noen ble det push-press i stedet for handstand pushups og alt i alt har alle gruppene gjennomført med glans og stort pågangsmot. Mange "happy faces" og god stemning på en fredag:)))
God flow gjennom øktene og bra gjennomført av alle. Dagen startet med den spreke morgengjengen vår som valgte å gjennomføre økten på egenhånd. Karoline ble den utvalgte treneren her og de startet dagen med en god økt og mange smiles. Creds til Karoline for godt intiativ til morgentime. Videre utover dagen har vi hatt mye treningsglede og helgen kunne ikke startet bedre. På siste økten i dag hadde vi to konkurranseinnstilte brødre som kjempet seg gjennom økten med godt pågangsmot. Morten vs Thomas var en gøy konkurranse og være tilstede på.


Vi fikk til og med gratis kaffe av en av våre venner og medlemmer i dag, så hvis dere skal kjøpe kaffe folkens! Ta turen innom hos Carlos!


Ha en god helg videre og nyt kvelden. Vi gleder oss til flere økter sammen. Alltid gøy å motivere hverandre, slik som vi har gjort i dag! Dere er gull.
Hvis dere ønsker å se hvordan proffene gjør det. Se under :). #Girlpower


277 views
bottom of page