top of page
logo.jpg
Search

Crossfit Open 14.4 - 19.Februar.2020

Fredagsstemning og vi dro inn en Open økt fra 2014 i dag. For dere som ikke helt vet hva Open er. Open er inngangsporten til Crossfit Games, altså den første kvalifiseringen til Crossfit Games. Open er treningsøkter som foregår over 5 uker hvor det er en ny workout hver uke. For de fleste er dette en god måte å teste seg selv på, om du er ny i Crossfit eller om du har drevet med det over lengre tid. I open er det mulighet for både RX og scaled options og det nærmer seg Open 2021 og vi anbefaler alle til å melde seg på. Øvelsene vi hadde i dag var en god blanding av kondisjon, gymnastikk og styrke. Økten i dag var en AMRAP på 14 minutter, men dersom du gjennomførte en runde av RX er du et supermenneske. Vi fokuserte derfor på antall repetisjoner i dag og økten så slik ut:


Alpha

Complete as many rounds and repetitions as possible in 14 minutes of:

60- cal row

50 toes-to-bars

40 wall-ball shots 20/14

30 cleans 60/40

20 muscle-ups

På Bravo og Charlie skalerte vi ned på antall kg på wall-ball shots og cleans og i stedet for muscle ups var det mulig å gjøre Chest to bar pullups og jumping chest to bar pullups.Hvis dere vil se to utøvere gjennomføre Crossfit Open 14.4 i tillegg til noen tips og triks, sjekk ut videoene under:


Håper alle får en fin fredagskveld! God innsats av alle som deltok i dag. I morgen er det lørdag og Bring a friend, kanskje vi sees? Med eller uten venn, velkommen!

230 views

Comments


bottom of page