top of page
logo.jpg
Search

CrossFit Open 11.1 - 05.Mars.2021

Fredag, for en fantastisk dag for trening


Hva gjør ofte Nordmenn i helger? - De ser på TV.

Denne helgen anbefaler jeg at dere ser på noe informativt innimellom alt som ikke er informativt. Vi har alle i dagens samfunn en telefon. Sammen med denne telefonen kommer sosiale medier, i dokumentaren til netflix the sosial dilemma
Spørsmålet er, eier du telefonen din. Eller eier telefonen deg?

- Sjekker du telefonen som det første du gjør?

- Første steg til avhengighet er å innrømme at du har et problem ;).


Om mann har et problem eller ikke, veldig informativ dokumentar som alle som bruker en smarttelefon og spesielt har barn som bruker smarttelefon bør se.


back to the fun stuff


Tørres kom med en observasjon nå på Fredag. Han spurte om vi gjorde Open økter hver fredag. - Ja det har vi nå gjort i 2 måneder :D.


Vi har gjort mange forskjellige varianter, og nå førstkommende fredag kommer the real deal!
CrossFit Open er en community fest for CrossFit. Og vi skal selvfølgelig gjøre alt vi kan for at vi kan ha det hyggelig i år også. Det er noen endringer fra andre år der vi har kjørt Open.


* Vi kommer til å kjøre Open økten hver Fredag. Skal du på trening på Fredager så kan du like så greit signe deg opp, du må jo gjøre økter uansett.

* På søndags formiddag kommer vi til å kjøre en event der alle kan komme å gjøre økter og heie. Det kommer til å bli booking for å påse at vi ikke overstiger personer i bygget mtp covid. Mer informasjon kommer her. * Er det for alle? - Ja * Det blir 3 helger på rad fra og med førstkommende Fredag 12.03.2021. * Du skal hovedsakelig måle deg mot deg selv, men du kan også måle deg mot vennen du har her på boksen, i Oslo, eller Argentina.


* Vi krysser fingrene for en all time high med personer fra Verftet som er med! * Hvilken andre idretter kan du måle deg med Michael Phelps, Tiger Woods eller Michael Jordan? - Det kan du i CrossFit verden via CrossFit Open. Da kan du se hvor beast både jentene og guttene er.

264 views

Comments


bottom of page