top of page
logo.jpg
Search

"Cranky Christine" - 08.desember2022

Hva er målet med en treningsøkt?

Mer forventes aldri av deg. Bare gjør ditt beste 🤩


Dagens WOD


Mechanics -> Consistency and then and only (fucking) then Intensity

Dette er regelen til CrossFit for trygg trening. Klarer du å gjøre løftet teknisk fint, kan du gjøre alle repetisjonene 100% lik (95% er ikke godt nok). Da og bare (helsikkens sørens) da skal mann legge på vekt, løfte kjappere /// ha høyere intensitet.


Har ikke sett noen i dag som ikke har gjort dette. Ville bare nevne tydelig viktheten av det. Min ambisjon er at alle Verftet medlemmer vet viktigheten med "M-C-I".


Dagens hint:Seniorene imponerer! Issa med 130kg markløft i dag.... SHIT 🏆

HTG konkurranse på søndag kl.10.00 til 13.00 🤩Julegaver


Vi håper jo veldig gjerne at noen av dere ønsker dere eller gir til hverandre en julegave fra Verftet så her kommer en liten forklaring på hva du kan ønske deg eller kjøpe:


Prøvemåned I en prøvemåned er det 4 alternativer.

1: Prøvemåned 499,-

2: Prøvemåned med 4 x PT timer (himla lurt for nye) 799,- per økt. Gratis prøvemåned.

3: Prøvemåned med 10 x PT timer 749,- per økt. Gratis prøvemåned

4: Prøvemåned med 10 x PT timer og online programming i 2 måneder, 970,- per økt. Gratis prøvemåned, 50% discount på introsamtale.


Personlig Trening

Per økt: 799,-

PT klipp x 10: 749,- per økt

PT klipp x 26: 719,- per økt


Movement Assessment

1599,- engangssum


*Perfekt for den som "alltid" har hatt vondt for å få en full analyse over hva er problemer, hvorfor får du dette problemer og hvordan skal vi fortsette for å ikke "knekke" noe på plass men gjøre en endring til det underliggende problemet. Prat med Thaddeus om du er interessert.


Online Programming

1199,-

1399,- med gymaccess for de som ikke er medlemmer fra før


* Perfekt for deg som vil ha et egen program laged bare til deg. Kanskje vil du lære pull-ups, kanskje vil du ha litt styrketrening utenfor gruppetimene eller kanskje ønsker noen sitt personlige program for en periode for å jobbe med en svakhet. Kanskje er dette også en god inngangsbillett til CrossFit Verftet?


Nutrition Coaching

1299,- per month 3 months commitment


*Perfekt for personer som ønsker fokus på kostholdet som vil gi resultater på trening men også i livet. Nutrition Coaching på Verftet har ikke et standard opplegg, her lages personlige planer.


Kurs:

CrossFit Open Prep: 1399,- engangssum


* Dette blir et supergøy kurs for de som hiver seg på. Du kommer til å lære masse (!!) samtidig som du kommer til å få noen av dine beste treninger sammen med Thomas. Tilpasses nybegynnnere og veldig erfarne.


Certified Functional Weightlifting

Steg 1: Lær deg hvordan du løfter - 7999,- engangssum early bird


* Dette med etter min personlige mening verdens beste person til å lære vekk løfting, absolutt for de som vil virkelig lære noe og ønsker å forstå hvordan kroppen fungerer og hva/hvordan/hvorfor vi vil løfte. Steg 1 er altså hvordan du løfter. Kurset varer over 5 uker og vil ha oppfølging underveis, men også i ettertid.Events

Kompani Verftet


* Om du drar med deg familien eller venner / kolegaer på noe slik blir det humor rundt juletreet 😂


Håper noe kan friste for dere 🤩 .


Dagens resultater:
Ha en fiin kveld - Andreas & Eirik132 views

Comments


bottom of page