top of page
logo.jpg
Search

Counter clockwise - outside workout - 02.juli.2021

Hallais folkens, da er det freddan' og helg.


I dag har det vært så fint vær, hvert fall litt midt på dagen hehe, at vi valgte å ha dagens økt ute.


-


Men først. Nok en uke med trening er over og det er jo litt slik før og i sommeren at vi mister personer vi er glade i. Det er jo ofte da personer velger å flytte på seg. Denne uken har en våre gull CrossFit Verftet medlemmer flyttet til Spania. Hilde har vært på nesten hver eneste 09.00 time siden hun started og vi er super stolte over å se hvor gode resultater du har fått siden du startet hos oss.


Nesten hver eneste dugnad og fest har du vært med på og vi er veldig takknemlig for alt du har gjort for oss, tusen takk!!


Hilde til venstre på bilde har "endelig" fulgt drømmen sin og tatt med Simen (sønnen) til Spania for å bo der i 1 år! - Det er helt utrolig tøft gjort og vi heier frem mennesker som deg som tør å leve fult ut den ene gangen (som vi vet om) at vi lever!


Masse lykke til i Spania Hilde. Du vet at du alltid er velkommen innom til oss om du skal hjem på besøk ;).Så, over til dagens økt, litt løping og masse burpee clean and jerks. 3 runder hvor alle øvelsene skal gjennomføres på 7 minutter. Maks arbeid i minutter så du hvert fall får 1 minutt pause mellom rundene. Vi hadde masse sandbag squats i går, så her er det viktig å tenke på ryggen vår når vi går ut av burpeene og opp i deadlift.Mange av oss hadde økten ute i dag og jeg tror de fleste synes det var veldig gøy selv om det regnet litt (mye). På siste timen begynte det å hølje ned. Det begynte til og med å lyne og tordne rundt oss. Gjengen synes likevel økten var utrolig gøy og var storfornøyde etterpå!!Og i dag har Johannes 40-årsdag!! Han begynte selvfølgelig bursdagen sin med å trene klokken 0700 her hos oss. Gratulerer så mye med dagen!!:D


Herlig jobba i dag folkens, artig avslutning på uka. Ønsker dere en riktig fin helg så sees vi igjen på mandag<3

209 views

Comments


bottom of page