top of page
logo.jpg
Search

Countdown - 12.januar.2023

Dagens høydepunkt må vell starte med dagens sitat fra en av vår fantastiske Teens atleter. En smarting det her må være!


Achievements are hard, but so are my biceps. - Ingunn W.Aa.


Serina fortsatte litt med sitt opplærings opplegg. Vi smalt inn 20 personer på siste timen slik at vi fikk litt å jobbe med 😂.I morgen er første dobble time kl.05.45 !! Det er veldig spennende å se hvordan det går 🤩 .


Fat To Fit


Fat To Fit gjør noe veldig smart for å gjøre vanskelige endringer.


Dette er et mål som mange Verfttet medlemmer har gjort før, med suksess. Om du vil trene 3 ganger i uken, gjør regnestykke for hvor mange økter du må ha ila et år og finn en måte for å holde deg ansvarlig.


Pussetenner prinsippet

Når det kommer til vaneendringer sies det at det tar 66 dager. Det er ikke riktig. Det er ikke et antall dager for å endre en vane. For noen tar det kort tid, for andre lengre tid men det handler veldig ofte om å gjøre ting som er like enkelt som å pussetennene. Så enkelt at du faktisk klarer å gjøre det hver dag.


Fun fact. 5 timer trening i uken er 3% av uken din. Det er ikke mye. Alle bør prioritere 3% av uken sin til sin helse. Det trenger ikke være på Verftet, men 3% det har du. Arnold mener forøvrig at du må sove kjappere og at 6 timer er nok 😂, det kan diskuteres men han har vell noen poeng.159 views

Comments


bottom of page