top of page
logo.jpg
Search

Clean & Jerk EMOM30 [Benchmark] - 11.april.2023

Olympisk vektløfting kan være en brutal sport, men når du endelig klarer å løfte vekten du har jobbet så hardt for, føles det som om du kan fly! I dag var en slik dag - påskeferien er over, og det var fantastisk å se alle medlemmene våre tilbake i våre lokaler🤩.


Mange av våre medlemmer hadde brukt påskeferien til å trene på egenhånd, og i dag var det en fryd å se dem igjen. De tok med seg den nye styrken og utholdenheten de hadde fått, og utfordret seg selv til å sette personlige rekorder. Det var høylytt stønning og oppmuntrende ord fra treningspartnerne deres, og det var en flott stemning i lokalet.Men det var ikke bare vektløfting som sto på programmet i dag - CrossFit Teens var også på plass og testet sin styrke i front squats og markløft. Det var som å se en flokk med glade bavianer som konkurrerte og støttet hverandre. De hadde tydeligvis brukt påskeferien godt, og det var en fryd å se dem tilbake på trening.


Utenom dette er nå kostholdsveiledningen over og vi har allerede sett mange svært imponerende resultater ❤️ 🥬
Så ja, olympisk vektløfting kan være hardt, men det er også utrolig givende. Det er flott å se medlemmene våre utfordre seg selv og hverandre, og det er fantastisk å være en del av et fellesskap som støtter og oppmuntrer hverandre. La oss fortsette å løfte vekter, løfte humøret og løfte hverandre!
Påsken er nå over og vi ser frem til våre gode rutiner igjen 🙏


Dagens tavle
Ha en fin kveld, Margrethe & Andreas

189 views

Comments


bottom of page