top of page
logo.jpg
Search

"Cindy" - 27.12.2021

Da var julegilde over for i år og nok en treningsuke er i gang. Det har vært rolig her i dag, så mulig noen har en hviledag etter tre dager med familie og mat. Krysser fingrene for at flere stikker innom i morgen :)


Dagens økt, Cindy - Amrap 20:

5 pullups

10 pushups

15 airsquats


Cindy ser enkel ut på tavlen, men det er en grunn for at det er en benchmark økt. For Batman og Hulk versjonen endret vi noen av øvelsene slik at dere kunne jobbe med svakhetene i pullups og pushups. For dere som tok WonderWoman så kunne dere prøve dere på en EMOM (en runde i minuttet), eller så var det bare å presse gjennom de 20 minuttene så godt dere kunne. "Magic happens outside of your comfort zone". Det var flere som slo sin gamle score, og Marius må få litt skryt i dag også da han slo sin med 3runder + 7reps.
Ellers er det kanskje flere som lurer på hva dere skal gjøre med alle ribberestene etter jul, da kan jeg tipse om Birgitte Lilleskog "julepizza": Pizza med brun saus, ribbekjøtt og brunost. Ta kontakt for mer detaljert oppskrift.


Bildedryss fra dagen:

Tror dette må være julens trio; Linda, Susanne og besøkende Anita. Ser du en av de kan du være sikker på at de to andre er i nærheten :D


Morgendagens:


Part 1: 2017 Team Series Event 4

For time in a team of two (00:00-13:00)

100 cal row, switch as needed

100 toes to bar, total


Part 2: Sit&Plank

(15:00-until finish)

140 situps (WW: GHD)


* Partner A works on situps -> Partner B holds a active plank.


Håper dere som kommer i morgen er like giret som Janne var på julaften :DSees i morgen,

Andrea
238 views

Comments


bottom of page