top of page
logo.jpg
Search

Cindy - 25.Mai.2021

Intensity Cindy


Håper fokuspunktet på Cindy i dag var klart for hele gjengen. CrossFit er lagt opp for INTENSITET over VOLUM. Her er det mange som bommer og mange som har missforstått og i dag ønsket vi å ha litt ekstra fokus på det store bilde.Det er alltid bedre og gjøre ting tyngre fremfor mer, mer, mer. Altså så er det bedre å gjøre en mer utfordrende versjon med 10 runder enn 20 runder av super chill/light. Og ja det er selvfølgelig en balansegang, slik som alt annet.


intensitet = power (kraft) = resultater


Power = Force x Distance / tid


Kraft kan altså måles, intensitet kan derfor måles og resultater kan da også altså måles. KISS, keep it stupid simple, vil du ha resultater, utfordre deg selv!
Våre flotte, kjekke, fantastiske jenter hadde sin siste uke sist uke, vi hedret dem med noen kjekke benchmarks (jeg var hvertfall fucked/gangsper i mange dager).


Tusen takk til både Eline og Samantha for at dere har gjort Verftet til en fantastisk plass, selv om dere ikke er her lenger er dere fortsatt en del av Verftet.


Takk til alle dere medlemmer som ga de litt ekstra flott omtanke og oppmerksomhet. Om du noen gang tenker på noe fint om en person, si det. Det er litt som å pakke inn en pakke og ikke gi den til en person. Det å vise omtanke for andre er noe vi setter høyt på Verftet.


Lykke til videre jenter <3.


En dør lukkes, en ny åpnes.


Si velkommen til Thaddeus! - Dere vil se masse til han i løpet av sommeren og vi kommer med mer informasjon om hvem han er snart :).300 views

Comentarios


bottom of page