top of page
logo.jpg
Search

"Change of planes" 01.12.2021

Hei alle sammen, håper uken så langt har vært bra!


I dag er det jeg Hanne, "den nye på coachen på verftet" som får skrive dagens blog post til dere. Før vi ser på dagens økt så er det verdt å neven at det er 1. desember i dag og offisielt jul for mange. Håper noen av dere har julestemning, og for oss andre så satser vi på at den kommer utover i desember når vi kanskje får litt mer snø:))


Dagens økt var en EMOM 35min bestående av 8+8 DB front squats + 8 meter DB waking lunges, kalorier på echo bike, 6 burpee pull-ups, kalorier på ski erg og 1min pause. Svettefest og syrefest i beina for mange! Dette var en økt hvor vi måtte jobbe med å begynne rolig før vi arbeidet med å fullføre, samtidig som vi prøvde å nholde tempoet. Navnet på dagens økt passet ikke bare godt med tanke på at vi hadde mange bytter, men de som trent i dag tidlig ser kanskje at økten har blitt forandret (hele 3 gang). Man kan til alles tvil ikke alltid treffe perfekt på første forsøk. Uansett er det utrolig godt jobba. Dere pusher, utfordrer og fullfører selv om både kroppen og hodet vil gi opp, mer kan vi ikke be om!


Bildedryss fra dagen:

Og noen flere bilder:)

Når det gjelder morgendagens økt så kan det være greit å vite at det blir litt rope climbs, så husk derfor å ha med lange sokker slik at vi unngår å se ut som om vi har slåss med tauet.


Ellers, utrolig bra jobba idag! Prøv å få en god natt søvn og så håper jeg vi ses i morgen:)

- Hanne

254 views

Comments


bottom of page