top of page
logo.jpg
Search

Cement Mixer – 03. September 2019

Det er ikke bare sementbiler og arbeidsfolk som jobber hard på verftet. Vi er alle spreke bedrifter, som lager hardt av magen vår, som risser ut mønstre og ømme toner i kroppen vår, og bygger struktur og støtter om hjertet og lungene våre, og i dag kastet vi oss hodestups inni en sementmikser.

Mindre poetisk forklart var cement mixer dagens økt. En repeat. Og økter som denne trengs. Arbeidsoppgaven er lett. Løp og ta T2B. Du jobber i intervaller. Du blir sliten. Du sover. Du blir sterk. Sleep. Repeat.

Synes du T2B er et slit? Øver og øver du? Blir du aldri bedre? Er du lei deg? Jeg har en god nyhet til deg og en dårlig. Den gode er at undertegnede også synes T2B er noe slit. Får det aldri til. Den dårlige nyheten er at det ikke finnes noen enkel, ulaboriøs, elegant, matematisk løsning på problemet. Noe som bringer meg enkelt, ulaboriøst og elegant videre til dagens tips:

Dagens tips er at om teknikken ikke løsner, men grepet løsner og magen sliter, og kanskje du kjenner det i skuldrene, så del øvelsen litt opp. T2B er en compound movement, sammensatt av en rekke bevegelser i hele kroppen. Du trener ikke bare mage. Skuldrene er med, og underarmene er med, og magen er med, og ryggen er med, og beina er med; og ja, mobilitet i bakside av lår og skuldrene gjør det enklere, og ja styrke i magen gjør det enklere. Det er mange faktorer som bestemmer hvordan det går med deg når du dingler makeløst fra riggen.

Har du liten fremgang, så ta et analytisk steg bakover. Er det grepet som løsner? Er det magen? Er jeg stiv i låra? Kjenner jeg det blir tungt i skuldrene? Del øvelsen opp. Øv på det du er dårlig på. Hvis det er grepet, ta fatt på noen djeve, store dumbells og kjør farmers walk, eller gjør reverse curls. Er det magen? Tren litt v-ups. Er du sliten i skuldrene? tren litt v-ups. Er du stiv? Tøy litt. Hvis du finner din ene svakhet i øvelsen og hamrer den litt vil du forme en mye bedre sving i T2B når du igjen setter den sammen.

Men så, til dagen!

Dagens ærer og affærer går til Kristian. Kristian hilste jeg først på i dag. Han er relativt ny til crossfit. Kristian knuste knallmange T2B på sin første dag. Sprekt. Tommel opp. Videre så fortjener Evy Anne en tommel opp. Evy og Anne og Katrine og undertegnede selv snakket om tykt og tynt, og the beast og maraton og hvor deilig det nye lokalet er. Evy Anne sniffet på kaffen sin, rynket litt på nesen, var skeptisk til seg selv. Det er jo kult å klare det, sier hun. Ikke skalere. Og med litt drills og trix og musikk og særegen atmosfære klarte Evy Anne å ta mange T2B! Tommel og tommel opp!

Videre så formidles skryt per blogg til Andy. Andy laget et bra opplegg for å drille T2B. Ryktet svev løst om verftet i dag og sier at mange fikk en liten a-ha opplevelse og høyt tonefall når de knakk en liten kode på T2B. Digg Coach Andy.

I andre nyheter er det mange kjekke nye folk. Deilig. I andre andre nyheter er vektløfting tilbake igjen etter en liten og varm og grillfylt interim. Bli med på vektløfting om du har kurs. Har du ikke kurs? Bi litt. Vent. Det kommer. Og da kan også du være med å le, høre dårlige vitser, fortelle dårlige vitser, og løfte litt vekter og øve litt teknikk.

Snakkes vi i morgen?

Team Verftet ❤️

4 views

Comments


bottom of page