top of page
logo.jpg
Search

"Cannoli for 2" - 1.Oktober 2021

Hei gjengen! Håper alle hadde en fin september og er klar for ny måned med herlige dager her på Verftet med mye god stemning. I dag er det ikke bare 1.oktober, men det er også Andreas sin bursdag! GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN. Etter gjengen på 12:30 timen måtte det til med et bilde sammen med bursdagsbarnet - en nydelig og svett gjeng:


Vi starter Oktober med en super team 2 økt med en timecap på 25 minutt. Team 2 er ekstra gøy da vi samarbeider og pusher hverandre litt ekstra. Økten startet med en buy-in med 80/55 60/35 kalorier på Echo Bike, før vi videre gikk over på 3 runder av 30 deadlift - 60(30) double unders /60 single unders - 30 handstand push ups/hand-release push ups - 60(30) double unders/60 single unders, og avsluttet med en buy-out med 80/55 60/35 kalorier på Echo Bike igjen. Som vanlig har vi med en liten twist, som i dag var at partner 2 måtte utføre rack hang mens parter 1 jobbet med handstand push ups/hand-release push ups. Så på den øvelsen ble det ingen pause mellom repetisjonene.


Jeg tror jeg kan si med sikkerhet at de fleste fikk kjørt seg av dagens økt - men på en GOD måte! Godt jobbet alle sammen :D


Et lite bildedryss fra dagen:





Dette er det vi kalles teamwork!!


Husk at det er Bring A Friend timer i morgen, så hvis du har en kompis, venninne, kjæreste, familiemedlem eller bekjent som kunne tenkt seg å prøve crossfit, ta personen med! Jeg lover mye hygge, litt svette og kaffekos etter trening (og før selvfølgelig). Håper vi ser deg der :D Hvis ikke, må du ha en NYDELIG helg.


Dagens økt og score:



Ha en fantastisk fredag!


- Helene



198 views

Comments


bottom of page