top of page
logo.jpg
Search

Breedlove - 09.Mars.2021

Dagens økt bestod av en EMOM 15 min hvor vi jobbet med 3 forskjellige øvelser med et fokus på å gjennomføre med god teknikk. Prioriteringen i dag var kvalitet på det vi gjorde og vi fikk oss en god styrkeøkt med forskjellige skaleringer på Handstand Push-ups, strickt Pullups/ Chin-ups og Romanian deadlifts. Det som gjør øktene så kjekke og åpne for alle er Alpha, Bravo og Charlie. Dette er en fin mulighet til å øve på øvelser relatert til hovedøvelsene og forhåpentligvis jobbe oss frem til et mål om å nå en Alpha en dag. En strickt Handstand push-up og en strickt Pull-up/ Chin-up er ikke noe man lærer seg over natten. Dette krever mye styrke og teknikk. Mange synes det kan være ubehagelig å stå opp ned inntil en vegg og dette er noe vi må øve gjevnt på. For å bli mer komfortabel i disse øvelsene startet vi med en oppvarming der vi utfordret oss selv med å stå opp ned inntil veggen og vi skalerer øvelsene ned med en strikk eller andre alternativer. Alternativet til Handstand Push-ups i dag var Pike Push-ups som er en fin øvelse dersom det å stå opp ned er uaktuelt. Pike Push-ups kan føles like tung som en Handstand Push-up og er også en veldig effektiv øvelse dersom man vil trene opp muskler til å kanskje en dag gjennomføre en Handstand Push-up. Romanian deadlift var også en av øvelsene vi gjorde i dag. Romanian deadlifts er litt annerledes fra den tradisjonelle deadliften. Det er en svært populær og anvendig øvelse som belaster baksiden av låret (hamstring), rumpa og nedre del av rygg. Som med vanlige deadlifts er det viktig å ha rett teknikk i utførelsen av Romanian deadlifts. Forskjellen på disse to er at når du gjør en Romanian deadlift vil hamtrings gjøre mesteparten av jobben siden bena holdes (nesten) strake og i samme posisjon under hele løftet. Det vil også ligge mer belasting på korsryggen i en Romanian deadlift og fokuset vårt i dag var derfor å holde ryggen rett og stabil for å unngå skader. Alt i alt en veldig fin dag og god flyt gjennom timene.


Øktene denne uken kommer til å føles litt lettere med litt mindre intensitet slik at vi er klar med masse energi til å gjennomføre bra på fredagens Open økt. Det kommer til å bli veldig gøy og spennende. Skal du ikke delta i Open, frykt ikke. Da er det bare til å finne utfordringer i øktene denne uken og gi litt ekstra innsats og kanskje prøve litt ekstra vekter eller repetisjoner. Vi gleder oss til videre uke.

Åse utfordret seg selv litt i dag og klarte sin første Handstand inntil veggen! Wohooo:)))


Stian fikk resultatene sine etter 7 uker med CrossFit og Fat 2 Fit opplegg. Resten av Fat 2 Fit gutta på timen måtte jo selvfølgelig snik titte. 7 KG - i fett på kroppen! - Bra jobba Stian :D.

"Det er jo ingen ting å gjøre i Korona!!"


Det er ikke sant! - MELD DEG PÅ CROSSFIT OPEN


Det er for alle. Vi er nå bare 15 personer som er påmeldt. All time high var 48 i 2019, det er alltid en hel gjeng som melder seg på i siste liten. Klarer vi å slå det !?


Opplegget rundt open, påmelding osv diskuteres og kommer så fort som mulig ! :).


Ha en fin kveld alle sammen:)


218 views

Comentarios


bottom of page