top of page
logo.jpg
Search

Bottoms up - 17.juni.2021

God torsdag folkens! :D


I dag har vi hatt en kjapp og gøy økt på planen. En 12 minutters AMRAP bestående av Burpee Box Jumps og Hanstand Push Ups.

Vi begynner med veldig få repetisjoner også øker vi med 2 BBJ og 1 HSPU på hver runde, så kommer du for eksempel til runde nr 7 så gjør du da 14 BBJ og 7 HSPU.På HSPU så ønsker vi gjerne å utfordre oss litt i dag, så trenger du en vektskive eller AbMat for å kunne gjøre en push up opp ned, så er det helt greit. Er du derimot nødt til å ha veldig stor høyning under hodet, slik at du så vidt beveger deg opp og ned, så er det bedre å gå for hulk-skaleringen i dag som er DB strict press.

I HSPU så vil vi ha de samme bevegelsene som vi ville hatt ved en strict press med stang. Når vi har strake armer så ønsker vi å presse hodet frem sånn at armene er litt bak hodet vårt. Når vi er nede med hodet i gulvet, så vil vi se en trekantform med hendene og hodet. Hendene er altså nødt til å være litt fremfor kroppen vår og ikke ved siden, da får vi brukt tricepsen mye mer også.Etter en 12 minutters svettefest så satt vi på en 5 minutters klokke. I løpet av den tiden så skulle vi bygge opp til å gjøre et så høyt box-jump som vi fikk til. Her kunne vi leke oss litt frem med vektskiver, sette flere bokser oppå hverandre og lignende. Veldig gøy og tror mange ble positivt overrasket over hvor høyt de klarer å hoppe!! Jeg er hvert fall veldig imponert over dere alle!!!
Håper dere har hatt en fin dag, snart er det helg. Ha en fin kveld videre så sees vi i morgen <3

220 views
bottom of page