top of page
logo.jpg
Search

Black Panther – 27.Januar.2020

Eg ska gi deg ein black panther eg – Frode Mathiesen

Dagens workout var en hard og god start på uken. Intervall arbeid er alltid en utfordring. Men alltid mye kjekkere sammen en aleine. Otto sa at en prøve runde og to hjelper veldig der vi kan få kjenne litt og teste hvilket nivå vi skal starte på. Jeg er enig med Otto, om mann ikke har gjort slike økter som dette før kan det være vanskelig å vite hvor mann skal legge seg. Så om du startet litt hardt eller litt seint i dag er det ok. Det er bare trening :))

Nå e det bare en runde igjen så e det bare et par igjen etter den 🙂 – Coach Askeland

I dag hadde vi også bedrifts time med Espira barnehage. Om din bedrift er interessert så har vi masse kapasitet til å ta dere i mot :).

Lørdagens Workout blir ikke BAF men innsamling til Australia etter naturkatastrofen de har vært igjennom. Dette skjer via NOR3F (Norges Functional Fitness Forbund). Her kjører vi en super stor WOD og kjører trekkning av kule premier etterpå. Timen er gratis for alle så ta med familien din og ha en kjekk familie dag :).

Coaches Congress

Som noen av dere har fått med dere har jeg (Andreas), Line og Katrine vært på coaches congress i helgen. Vi har lært at vi gjør veldig masse bra på CrossFit Verftet. Men vi har også lært at vi kan bli bedre på mange områder. Hodet er helt “sprengt” av tanker og vi gleder oss til å ta et skritt om gangen, som vi alltid har gjort :).

Med dette kommer det noen nyheter ila våren der vi skal tilby enda flere ting og da øke tilbudet vårt på CrossFit Verftet, noe som er veldig spennende :). For kidsene, teensene, de voksne og de ekstra voksne :).

0 views

Recent Posts

See All
bottom of page