top of page
logo.jpg
Search

Big Arms Please

Hello bloggen!

For en dag vi har hatt på verdens beste plass i dag 😍 i dag har det vært ekstremt god innsats både på trening og på dugnadsfronten!

Det er veldig mye som kunne bli sagt om denne dagen. Jeg tenkte at bilder sier mer enn 1000 ord, og skulle derfor ta mer bilder enn vanlig! Det resulterte i at jeg glemte å ta bilde av tavlen🤦‍♂️

Før vi går videre må alle vi på verftet takke alle dere som stiller opp og hjelper oss med å komme i mål med Verftet 3.0. Dere er helt fantastiske😍

Dagens økt bestod av ropeclimbs 😳. Dette er noe av det kjekkeste jeg har i timene mine. Hver gang får jeg de samme reaksjonene før timen, at det er umulig, håpløst, ikke noe vits osv. Og hver gang ender det med at mange klarer det for første gang, noen som har klart det før knekker plutselig en kode og suser opp. Og i dag var ingen unntak!

Jeg må i dag ty til utrykket “ingen nevnt, ingen glemt”. For skulle jeg begynt å nevne navn, hadde jeg 100% sikkert glemt både ett og to navn som hadde fortjent å bli nevnt i dag!.

0 views
bottom of page