top of page
logo.jpg
Search

Benkpress & ROV

Be impressed by intensity, not volume – The Glassman

God Mandag alle sammen ? På verftet ønsker vi å 

Todelt var økten på tavla i dag. Første delen var vi kjent med fra før. Håper benkpressen løsner for enkelte. Håper også at vi kjenner at det løsner litt. At reppene i dag var lettere enn sist, eller at vi kunne legge på litt ekstra kilo i dag. At de siste fire settene ikke var helt grusomme. At teknikken er bare en hårsbredd bedre enn da vi startet.

Det er mye volum med ti sett. Greg Glassman sa at vi måtte imponeres, ikke av volum, men intensitet. Av og til må vi likevel skru ned intensitet og opp med volum for å bli sterkere, bedre, og mer tekniske av oss. Og selv om det er mye volum tør jeg vedde rumpen min på at vi syntes det ble intenst nok mot de siste settene med benkpress. 

ROV, het del to. Den var intens på alle måter. En intens skulderknuser av en økt. 12 min AMRAP. 60 double unders. 30 wallballs. 15 pushups. Folk ble røde og vakre i fjeset av den. 

Legger ved en kort yogavideo. Yoga er godt for deg. Synes du strekking er kjedelig? Sett på litt musikk. Finn frem noe kaffe. Strekking er viktig. Gjør det til noe deilig. Tenk litt. Strekking kan være kjedelig, eller de 10 minuttene av dagen hvor du bare slapper av og koser deg kraftig.

Skuldrene fikk banket seg i dag. Skuldrene er et problematisk ledd. Strekk og beveg dem godt! Du kan også bruke strikkene i løfterommet for å ta vare på skuldrene dine. (Saken fortsetter etter video)


Nå er det under en uke igjen. Vi har alle kjent det i magen. Det voldsomme presset der som trykker og banker. Du har kanskje kjent det i hjertet også. Gledet deg litt. For nå er det snart jul. Og jul handler om mer enn bare nisser og tusser og troll og gaver og grøt og mandler. Jul handler først og fremst om julebord.

På lørdag er det julebord på verftet. Årets happening. Alicia Keys kommer for å spille fanfare. Elton John skal servere gravlaks. Drake står for en dj-orgie uten like. Neida. Det var tull. ?

Men det som ikke er tull er at det blir deilig musikk. At dere får nyte deilig mat med deilige mennesker og masse, masse underholdning. Wohoo!! ??Året skal oppsummeres, priser skal gives, deilig drikke dras dertil. Det er nesten ikke til å tro.

Men husk å skriv deg på! Ikke vær trist og skriv deg på sist. Skriv deg på nå, så trekkes beløpet fra mindbody på onsdag. Ønsker du å betale med daenaris, shilling, godteri eller kontanter kan du ta kontakt med Andreas. 

Vegard. Ut.

1 view

Comments


bottom of page