top of page
logo.jpg
Search

Benkpress og “You and me forever”

Takk alle sammen for en veldig, vakker, og voldsom dag sammen på verftet?

Ros er viktig, derfor velger jeg å begynne med ros. Dere var veldig flinke til å gjøre dere klare før økten i dag! De aller fleste skrev ned prosentene sine før økten. Det var mye på programmet og korte pusterom mellom øktene, så vær stolte av at det og vit at dere bidro til å gjøre trenerne glade og vakre og fulle av smil. Fortsett med det.

Angående økten så hadde vi to økter i dag. Den første var en styrkedel med benkpress. Den andre delen var 100 pullups, 100 burpee to target og 100 box jump overs For Time (T2).

På benkpressen må jeg nevne Hilde. Hilde er god og positiv og full av styrke og presterte – uten å ha trent benkpress før – å presse opp 53 kg. Det er sykt bra gjort! Jeg må også nevne teknikken. Benkpress er viktig å gjøre riktig (rim) og deres teknikk var on point

Del to var en svettefest. Mange ble slitne. Veldig slitne. Men mange ble også vakre og fornøyde. Det er overveldende å se 300 reps på tavlen, 100 av dem burpees ?, men timecap på bare 13 min, men dere pushet dere selv og hverandre og mange opplevde at de kom litt lenger enn de kanskje hadde trodd. Tommel opp. En ekstra tommel opp rettes mot Geir og Harald som perfektiserte burpees og box-jump byttene sine for å minimere pausetiden.

Ellers ønsker jeg å avslutte med en anmodning. Det er torsdag og uken er nesten over. Vi er slitne. Vi har tatt mange reps med ulike deler av kroppen og i dag tok vi enda mer reps.  Hvis du har 15 min til rådighet, strekk litt, løsn opp i såre muskler og bli klar til å gi jernet i morgen også. 

Takk for i dag ?

P.S. Jeg skulle gi ris, men har ikke så mye ris å gi. Spiste opp all risen til middag i dag #KaldTaco

2 views

Comments


bottom of page