top of page
logo.jpg
Search

Benkpress og Gymnastikk

«Takk, for en fantastisk dag» – Torgeir «Den Deilige» Hanstveit

Vakker er dagen, hvor vi kan senke skuldrene stresse ned, presse oss selv litt, og bli lykkelige etterpå. Vakkert er verftet, spesielt vakkert idag faktisk.I dagens godtepose var det et mylder av søte og bitre og umulige og fantastiske ting. Økten startet beskjedent med….

Benkpress 10-10-10 @72,5% av 1RM Lift every 2.30

Flinke er folk i benkpress. Spesielt vakker er Gro, som grodde seg et par og tok 10 reps på vekta som for noen måneder siden var persen. Undertegnede sjekket teknikken, så at stanga var i brystet etter hver rep, at alt var stramt og godt. Når Gro var ferdig ga han en annerkjennende og øm tommel opp!

Svenja blir beæret med dagens andre tommel opp. Hun presset fine vekter på en meget kompetent, meget kontroller, meget vakker måte! Tommel opp!

Ikke alle kan følge Elvis. Elvis er jo som kjent, ikke død, og en meget god showman. Det er derfor sagt at ikke kjedelige ting kan følge noe så vakkert og talentfullt som en benkpress. I andre del av øktas søte symfoni var det EMOM 15. HVer person skulle velge seg to øvelser innenfor domenet Gymnastikk. Det kunne være air squats, ring rows, eller pistols, eller handstand holds, eller muscle up, eller dips, eller alt annet man kan seg tenke kan. Vanskelig å velge med en godtepose så dyp.

Shoutout, ære, heder, applaudering, laudering, og vakkerhet gis til følgende personer for innsats. Eli var en Burmesisk Apekatt i tauet. Lekende lett fløy hun opp og ned og opp og så ned igjen. Jenny Urnes var rødsprengt i øynene etter å ha knukket seige koder på HSPU. Tommel opp! Bente følte hun kom seg et nipp nærmere den flyktige og etterjagede T2B. Eirin prøvde pirstols og knuste pistols. MArit Christine fikk sin første pullup!!! <3 Anders tok mange mektige MU’s. Gro fant fram pistolen og tok pistols på strake armer! Gro myrdet tricepsen på Ring Dips. Torgeir smilte usedvanlig bredt.

Undertegnede takker for seg, og ønsker verden en voldsom Onsdag!

Team Verftet ❤️

P.S. Beklager det noe ugenerøse bildedrysset.

1 view
bottom of page